Laminaat gratis gelegd

Laminaat leggen lijkt op voorhand relatief eenvoudig. Met heldere leginstructies, sterke klikverbindingen en goed gereedschap kan een laminaatvloer zelf gelegd worden. De moeilijkheid zit echter in het afwerken. Bovendien is het toch vaak een tijdrovende klus waardoor het leggen van laminaat verdeeld wordt over meerdere dagen. De afwerking met plinten blijft vaak nog langer liggen. U hoeft echter niet zelf aan de slag! Onze vakkundige monteurs komen het laminaat graag bij u leggen.

Bespaar tijd, laat u ontzorgen, kies uit één van onderstaande laminaatvloeren met de actie 'laminaat gratis gelegd' en laat uw laminaat gratis leggen door onze vakkundige stoffeerders.

 
  Veel laminaat gratis gelegd!*           Vakkundig meten!*          Thuisbezorgen voor €52,-

 

78 producten

Naar boven

78 producten

Naar boven

Laminaat gratis gelegd inclusief ondervloer en plinten?

Als er staat dat het laminaat gratis wordt gelegd, zijn dan ook de ondervloeren, plinten en het plaatsen van de plinten inbegrepen? Deze vraag wordt vaak in onze winkels gesteld. De ondervloeren en de plinten zijn echter niet in de prijs inbegrepen. Er is namelijk zoveel variatie mogelijk met ondervloeren en plintafwerking, dat we die keuze graag aan u laten. Wanneer laminaat gratis wordt gelegd, omvat de prijs dus de prijs voor het laminaat en de prijs voor het leggen van het laminaat.

Laminaat gratis gelegd en extra garantie

Wanneer onze monteurs uw vloer komen leggen, profiteert u altijd van extra garantie op het leggen van de vloer. Dit geldt ook bij de actie laminaat gratis gelegd. Stel dat uw laminaatvloer na enkele maanden iets bol gaat staan, komen we gewoon weer bij u langs om dit zo snel als mogelijk te verhelpen. Door uw laminaatvloer door onze vakkundige monteurs gratis te laten leggen, krijgt u dus ook gratis extra garantie op het leggen. Reden te meer om niet zelf aan de slag te gaan, maar u volledig te laten ontzorgen door Roobol.

Laminaat gratis gelegd: de actievoorwaarden

Bij de actie laminaat gratis gelegd wordt verwezen naar de actievoorwaarden. De voorwaarden zijn uiteraard in onze winkels te verkrijgen, maar ook hier een opsomming van de actievoorwaarden. Om aanspraak te maken op de actie laminaat gratis gelegd, geldt een minimum afnamen van 20 m2. Wanneer u minder nodig heeft, wordt er een toeslag voor het leggen in rekening gebracht. De actie geldt niet in combinatie met trappen en is alleen geldig in ons verzorgingsgebied, binnen een straal van 25 kilometer rondom onze winkels.