Vitrage / Inbetween

Vitrages zijn de sfeermakers voor het raam. Door de eigenschap dat vitrages het licht verzachten, zorgen ze voor een sfeervol geheel in het interieur. Roobol heeft een unieke collectie luxe vitrages.

Alle vitrages, zowel gedessineerde als uni vitrages, worden gratis gemaakt. Vraag naar de voorwaarden van de actie in onze winkels.

 
Alle gordijnen en vitrages nú gratis op maat gemaakt!*

 

28 producten

Naar boven
  1. 1
  2. 2

28 producten

Naar boven
  1. 1
  2. 2

* vraag in de winkel naar de voorwaarden van onze aanbiedingen.


Vitrage en inbetween gratis op maat gemaakt

Laat uw nieuwe vitrage of inbetween gratis op maat maken bij Roobol. Alle prijzen op onze website voor de vitrage's zijn inclusief het op maat maken. Dit scheelt weer extra kosten voor het maatwerk. Binnen drie á vier weken na het opmeten zijn uw vitrages op maat gemaakt en kunt u ze ophalen in onze winkel.

Vitrage op laten meten

Natuurlijk komen we uw vitrage of inbetween ook graag opmeten en ophangen. Het opmeten van uw vitrage geeft u extra zekerheid. Mocht er iets misgaan in het maatnemen dan is dat op risico van Roobol en wordt uw vitrage of inbetween alsnog op maat gemaakt.

Accessoires voor vitrages

Roobol heeft niet alleen de vitragestoffen maar ook de bijhorende accessoires. Zo vindt u bij Roobol een uitgebreid assortiment aan roedes en rails. Wij adviseren u graag in onze winkel over de uitgebreide mogelijkheden en de voordelen van een rail of roede.