Vinyl vloeren

Met vinyl vloeren kunt u gemakkelijk de woonstijl creëren die u wenst. In ons assortiment vindt u vinyl vloeren met verschillende dessins in diverse hedendaagse kleuren. Het grootste voordeel van vinyl vloeren is het gemak in onderhoud. Daarnaast zijn vinyl vloeren isolerend, hygiënisch en geluiddempend. Naast de scherp geprijsde Roobol collectie met sterke vinylvloeren, vindt u ook vinyl vloeren van het merk Novilon terug in ons assortiment.
 
  Gratis stofferen*           Vakkundig meten*          Thuisbezorgen voor €65,-

 

160 producten

Naar boven

160 producten

Naar boven

* vraag in de winkel naar de voorwaarden van onze aanbiedingen.


Vinyl vloeren

Voor kwalitatieve vinyl vloeren kunt u terecht bij één van onze Roobol winkels of bekijk ons uitgebreide webwinkel assortiment. Onze vinyl vloeren worden gemaakt van hoogwaardig materiaal. Daarnaast zijn vinyl vloeren eenvoudig en snel schoon te maken waardoor onderhoud hiervan weinig tijd en moeite kost. Tot slot zijn deze vloeren geluiddempend, isolerend en hygiënisch wat zorgt voor optimale functionaliteit. Naast de hoge kwaliteit zijn de vinyl vloeren van Roobol ook nog eens zeer stijlvol waardoor ze binnen ieder interieur passen. De combinatie van kwaliteit en stijl maakt deze vloeren populair onder een grote groep mensen. Bekijk nu het volledige aanbod en laat u verassen en inspireren.

Vinyl vloeren in veel varianten

Bij Roobol vindt u een ruim assortiment vinyl vloeren die beschikbaar zijn in veel verschillende varianten, kleuren en patronen. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit vinyl vloeren met een houtpatroon of een tegelpatroon. Door het ruime aanbod is de kans groot dat u een geschikte vloer kunt vinden die binnen uw interieur past. Hierdoor kunt een sfeer creëren die geheel aan uw wensen voldoet. Neem nu een kijkje binnen het assortiment.

Vinyl vloeren bestellen bij Roobol

Voor alles op het gebied van vinyl vloeren bent u bij Roobol aan het juiste adres. We beschikken over een ruim assortiment waardoor u altijd kunt vinden wat u zoekt. Zodra u een mooie vloer gevonden heeft komt Roobol bij u langs om alles op te meten. Daarnaast legt Roobol de vloer ook geheel kosteloos waardoor u hier geen omkijken naar heeft. Twijfel daarom niet en bestel nu een van de mooie vinyl vloeren in de webshop van Roobol. Ook kunt u naar één van onze winkels komen. We helpen u hier graag met het vinden van een vloer die aan al uw wensen voldoet.