Deurmatten

Een deurmat is erg belangrijk voor de bescherming van uw vloer. Bij Roobol raden we u aan om een deurmat van hoge kwaliteit aan te schaffen. Niet alleen om uw vloer te beschermen tegen ongewenst vuil, maar ook om uw interieur een extra stijlvolle touch te geven. En natuurlijk bent u voor een stijlvolle deurmat van de beste kwaliteit bij Roobol aan het juiste adres. Bekijk onze collectie deurmatten en bestel online of kom naar onze winkels. In onze collectie vindt u onder andere de bekende deurmatten van het merk Coral van Forbo.
 
  Bezorgen v.a. €9,95           Levertijd 3-5 werkdagen*          Laagste prijsgarantie*

 

139 producten

Naar boven

139 producten

Naar boven

* vraag in de winkel naar de voorwaarden van onze aanbiedingen.


Deurmat online

Deurmatten hebben we bij Roobol in vele soorten, vele maten en natuurlijk van de beste merken. Op deze pagina vindt u heel overzichtelijk alle maten, merken, soorten en nog veel meer, waardoor u in één oogopslag het gehele Roobol assortiment deurmatten kunt zien. En selecteert u gerust uw favoriete eigenschappen. Wij zorgen ervoor dat u het allemaal te zien krijgt. Wat dacht u van merken als:

Deurmat bij Roobol

Niet iedere deurmat past bij iedere entree. Elke entree heeft een unieke deurmat nodig. En daarom verkopen we bij Roobol veel deurmatten op maat. Hoe groot u uw deurmat ook wilt hebben, bij Roobol is het mogelijk. Het andere voordeel van deze deurmatten is het feit dat u ze gemakkelijk kunt insnijden. Hierdoor ligt uw deurmat niet op uw vloer, maar gelijk aan uw vloer. Een prachtige entree? U realiseert het met een Roobol deurmat. Bekijkt u snel ons assortiment.

Deurmat online bestellen bij Roobol

Deurmat online bestellen? Waarom niet? Bij Roobol kunt u heel gemakkelijk, heel overzichtelijk, snel en natuurlijk 100% veilig uw favoriete deurmat vinden en direct bestellen. Voor vragen kunt u altijd terecht in onze winkels en we komen ook graag eens bij u langs. Roobol is er voor u. Dus wacht u niet langer en bestel bij ons uw deurmat online.