Maatnemen

Bent u niet zeker van de maten die u zelf heeft opgenomen? Of zijn de afmetingen alleen vanaf een plattegrond bekend? Maak dan gebruik van de maatneemservice van Roobol.

Hoe werkt het?
Op basis van geschatte maten plaatst u een bestelling in één van onze winkels. Na een bezoek van één van onze maatnemers, passen wij uw bestelling aan en wordt u op de hoogte gebracht van de definitieve afmetingen en bedragen.

Toeslag
Onze maatnemers zijn getraind voor het maatnemen van alle soorten vloeren, gordijnen en zonwering. Wanneer u gebruik wilt maken van onze maatneemservice, wordt er een toeslag berekend van 35 euro per woning. Wanneer u op één dag zowel vloeren als gordijnen en zonwering laat inmeten, wordt dit bedrag maar één keer in rekening gebracht.

Verzorgingsgebied
Het verzorgingsgebied voor het maatnemen en stofferen is gelijk aan het gebied waarin onze winkels zich bevinden. In het algemeen geldt een straal van ongeveer 20 kilometer rondom onze winkels. Voor de winkels aan de rand van ons verzorgingsgebied geldt een kleinere straal. Voor afwijkende afstanden of vragen over ons verzorgingsgebied kunt u contact opnemen met één van onze winkels.

 

Heeft u vragen over maatnemen? Neem contact op met één van onze winkels.