Maatnemen

Bent u niet zeker van de maten die u zelf heeft opgenomen? Of zijn de afmetingen alleen vanaf een plattegrond bekend? Maak dan gebruik van de maatneemservice van Roobol.

Hoe werkt het?
Op basis van geschatte maten plaatst u een bestelling in één van onze winkels. Na een bezoek van één van onze maatnemers, passen wij uw bestelling aan en wordt u op de hoogte gebracht van de definitieve afmetingen en bedragen.

Toeslag
Onze maatnemers zijn getraind voor het maatnemen van alle soorten vloeren, gordijnen en zonwering. Wanneer u gebruik wilt maken van onze maatneemservice, wordt er een toeslag berekend van 35 euro per woning. Wanneer u op één dag zowel vloeren als gordijnen en zonwering laat inmeten, wordt dit bedrag maar één keer in rekening gebracht.

Verzorgingsgebied
Maatnemen en stofferen doen we vooral in ons verzorgingsgebied. Dit gebied is gelijk aan het gebied waarin onze winkels zich bevinden (ongeveer een straal van +/- 20 km rondom onze winkels). Twijfelt u of u in ons verzorgingsgebied woont? Neem contact op met één van onze winkels.

 

Heeft u vragen over maatnemen? Neem contact op met één van onze winkels.