Maatnemen

Bent u niet zeker van de maten die u zelf heeft opgenomen? Of zijn de afmetingen alleen vanaf een plattegrond bekend? Maak dan gebruik van de maatneemservice van Roobol.

Hoe werkt het?
Op basis van geschatte maten plaatst u een bestelling in één van onze winkels. Na een bezoek van één van onze maatnemers, passen wij uw bestelling aan en wordt u op de hoogte gebracht van de definitieve afmetingen en bedragen.

Toeslag
Voor het maatnemen van raambekleding (gordijnen, vitrage en zonwering) wordt een toeslag van €35,- per woning berekend. Het maatnemen van vloeren is gratis met uitzondering van bestellingen met een kleine orderwaarde. Voor bestellingen tot 250 euro wordt een toeslag van €50,- berekend. Voor bestellingen van 250 euro tot 350 euro wordt een toeslag van €35,- berekend. Bij bestellingen vanaf 350 euro wordt er geen maatneemtoeslag in rekening gebracht.

Verzorgingsgebied
Maatnemen en stofferen doen we vooral in ons verzorgingsgebied. Dit gebied is gelijk aan het gebied waarin onze winkels zich bevinden. Twijfelt u of u in ons verzorgingsgebied woont? Neem contact op met één van onze winkels.

 

Heeft u vragen over maatnemen? Neem contact op met één van onze winkels.