Alle inspiratie    |    Wooninspiratie    |    Woonstijlen    |    Woontips    |    Woontrends   

Woonstijl natuurlijk wonen

De woonstijl natuurlijk wonen is enorm in opkomst. Natuurlijk wonen betekent een interieur vol met producten gemaakt van materialen die direct uit de natuur komen. Zo zien we o.a. producten gemaakt van wol, jute, bamboe en hout. HIeronder vindt u een aantal inspirerende voorbeelden van natuurlijk wonen. Wilt u meer weten over deze woonstijl? Kom dan naar een van onze winkels en laat u verrassen door onze collecties houten vloeren, wollen tapijt etc.

 

Natuurlijk wonen met hout

Hout is het meest gebruikte materiaal in een interieur met natuurlijke producten. Houten tafels, houten stoelen en houten vloeren zijn vaak beeldbepalend. U kunt echter ook al natuurlijk wonen met een paar opvallende houten woonaccessiores.

woonstijl natuurlijk wonen 01    woonstijl natuurlijk wonen 02

woonstijl natuurlijk wonen 03    woonstijl klassiek wonen 04

 

Natuurlijk wonen met wol

Bij natuurlijk wonen kunt u ook denken aan wollen tapijt en wollen vloerkleden. Vaak wordt gekozen voor een vermening van wollen en synthetische garens om kleur toe te kunnen voegen aan het van oorsprong naturel-kleurige wol. 

woonstijl natuurlijk wonen 08    woonstijl natuurlijk wonen 09

woonstijl natuurlijk wonen 05    woonstijl natuurlijk wonen 06

 

Natuurlijk wonen met sisal

U kunt ook natuurlijk wonen met sisal. Sisal is afkomsig van een plant en wordt onder andere gebruikt in tapijt en vloerkleden. De gevlochten structuur en de een ruwe uitstraling zijn kenmerkend voor sisal tapijt.

Woonstijl natuurlijk wonen 10    Woonstijl natuurlijk wonen 11

Woonstijl natuurlijk wonen 12    Woonstijl natuurlijk wonen 13

 

< vorige pagina

 

 

Bron: Desso, Brink & Campman en Pinterest.com