Ga voor het allerbeste interieuradvies

2024, de populairste laminaatvloeren van dit moment!

Vloeren, vloeren en nog eens vloeren! In de afgelopen maanden hebben onze adviseurs al veel interieurs mogen voorzien van prachtige vloeren. Daar worden niet alleen jullie, maar ook wij enorm blij van! Daarom hebben we in deze blog de top 5 populairste laminaatvloeren van 2024 op een rijtje gezet. 

Laminaatvloeren

Je kunt met de laminaatvloeren uit onze collectie alle kanten op. Van prachtige houtpatronen die je kamer een warme uitstraling geven tot strakke en moderne designs die een eigentijdse touch toevoegen aan je interieur. De onderstaande laminaatvloeren zijn in de afgelopen maanden het populairst onder onze klanten. Onze vakmannen hebben deze prachtige vloeren dan ook in verschillende woningen mogen stofferen!. 



Laminaat Vivero Engelse Eik

De vivero Engelse eik ben je wellicht al een keer in één van onze winkels tegengekomen. Deze prachtige laminaatvloer zit namelijk al een aantal jaar in onze collectie en wordt tot op de dag van vandaag vaak verkocht. Dit is dan ook een echte favoriet onder onze vloeren. Laminaat Vivero heeft een warme en charmante uitstraling, die veel weg heeft van een echte houten vloer. Hierdoor past hij in bijna ieder interieur!



Laminaat Casa visgraat

Ben je op zoek naar een laminaatvloer met een visgraat patroon? Dan is laminaatvloer Casa visgraat perfect voor in jouw huis. Visgraatvloer Casa is namelijk beschikbaar in drie verschillende kleuren, van een lichte tot een donkere houtkleuren. Hierdoor kun je deze vloer afstemmen met de kleuren van jouw interieur. Laminaat Casa is niets voor niets onze meest gekozen laminaat visgraatvloer. 



Laminaat Lavinia

De laminaatcollectie Lavinia wordt vaak gekozen, omdat deze vloeren extra brede planken hebben. Hierdoor krijg je een ruimtelijke en robuuste sfeer. Daarnaast is deze collectie beschikbaar in drie verschillende kleuren, waaronder een unieke grijze kleur. Wanneer je op zoek bent naar een laminaatvloer met een Scandinavisch tintje, dan past Lavinia in jouw droominterieur. Bekijk hier de verschillende kleuren. 



Laminaat Elbe

Ben je op zoek naar een houten parket vloer, maar vind je de voordelen van laminaat beter bij jouw woonstijl passen? Dan hebben we de perfecte oplossing voor je gevonden. De laminaatvloeren Elbe rood eiken en Elbe scheeps eiken lijken namelijk enorm op een eiken houten vloer. Hierdoor horen deze twee vloeren thuis tussen onze populaire laminaatvloeren. Doordat Laminaat Elbe een dikte heeft van 10 mm, zijn ze ook nog eens extra stevig in kwaliteit.  Je kunt het effect van deze vloeren ook in onze winkels bekijken!



Laminaat Stockholm koren eik

De laatste laminaatvloer die we graag willen uitlichten is de Stockholm koren eiken. Deze prachtige laminaatvloer is nog nieuw in ons assortiment, maar toch valt hij al vaak in de smaak bij onze klanten. We zien hem steeds vaker voorbij komen en dat is ook niet zo gek, want deze vloer heeft een prachtige kleur! Ben je op zoek naar een nét iets donkere tint? Bekijk dan eens de andere kleuren van de laminaat collectie Stockholm.




Advies over laminaatvloeren

Hebben we je genoeg geïnspireerd? Breng dan eens een bezoek aan één van onze winkels. Je vindt in onze winkels een uitgebreid assortiment aan prachtige laminaatvloeren die perfect passen bij jouw stijl en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een klassieke houtlook of een moderne visgraat laminaatvloer, we hebben het allemaal. Onze adviseurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden! Maak vandaag nog een afspraak voor advies in onze winkels of plan een afspraak voor gratis advies aan huis!


Geschreven door Leonie

Online stylist
Leonie

Als online stylist help ik mensen graag bij het vinden van hun perfecte woonmatch. Gordijnen, vloeren, vloerkleden, raamdecoratie en behang; samen maken we van jouw huis een thuis!

Interieurvragen? Gratis advies

We nemen graag alle tijd om je advies te geven. Dat kan op afspraak in één van onze winkels, of vanuit huis.

Maak een afspraak