Alle inspiratie    |    Wooninspiratie    |    Woonstijlen    |    Woontips    |    Woontrends   

Wooninspiratie tapijt op de trap

De meest gekozen vloerbedekking voor trappen is tapijt. Tapijt op de trap biedt namelijk vele voordelen ten opzicht van bijvoorbeeld laminaat op de trap. Tapijt geeft een warme sfeer en voelt comfortabel aan. Daarnaast zorgt tapijt voor een optimale geluiddemping. Maar hét argument om tapijt op de trap te stofferen is het feit dat tapijt stroef en slijtvast is.

Bijna alle tapijt uit de collectie van Roobol is geschikt voor diverse soorten trappen. Om u een indruk te geven van met tapijt gestoffeerde trappen, geven we u wooninspiratie voor tapijt op de trap. Kom naar één van onze winkels voor meer informatie en voor prijzen.

Wooninspiratie-tapijt-op-de-trap-01    Wooninspiratie-tapijt-op-de-trap-02

 

Stoere vintage look met tapijt op de trap

Laagpolig tapijt op de trap geeft een sterke en stoere uitstraling. Combineer bijvoorbeeld een ruwe tapijtsoort met houten vloeren om een uitgesproken vintage woonsfeer te krijgen.

Wooninspiratie-tapijt-op-de-trap-03    Wooninspiratie-tapijt-op-de-trap-04

 

Een klassieke twist met tapijt op de trap

Wanneer u van klassieke sferen houdt, kunt u deze sfeer makkelijk doorvoeren in  tapijt op de trap. Maak gebruik van lopers, randen, klassieke motieven of sluit qua kleur aan op houtaccenten.

Wooninspiratie-tapijt-op-de-trap-05    Wooninspiratie-tapijt-op-de-trap-06

 

Extra comfort met tapijt op de trap

Kies tapijt met een wat hogere pool om uw trap extra warmte en comfort mee te geven. Heerlijk om met blote voeten door uw huis te kunnen lopen en te kunnen genieten van een zacht en comfortabel tapijt. Bijkomend voordeel is dat hoogpolig tapijt zorgt voor extra geluiddemping.

Wooninspiratie-tapijt-op-de-trap-07    Wooninspiratie-tapijt-op-de-trap-08

 

Tapijt voor elk type trap

Tapijt kan op elk type trap gestoffeerd worden. Kom naar één van de Roobol winkels voor informatie over het stofferen van open en dichte trappen. In onze winkel adviseren we u ook graag over het gebruik van de juiste soort ondertapijt om extra comfort en levensduur van uw tapijt te garanderen.

Wooninspiratie-tapijt-op-de-trap-09    Wooninspiratie-tapijt-op-de-trap-10

  

vorige pagina

 

 

Bron: Pinterest.com