Marmoleum

Marmoleum is een natuurproduct gemaakt van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Al sinds jaar en dag heeft marmoleum zijn kracht bewezen voor zowel de consument als in projectgebruik. Marmoleum is ook geschikt voor vloerverwarming. Marmoleum is verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en structuren. Al deze marmoleum vloeren vindt u terug in de marmoleum collectie van Roobol. Onderstaande prijzen zijn prijzen exclusief stofferen.
 
  Kom naar de winkel voor een scherpe all-in stoffeerprijs!*             Vakkundig meten!*

 

208 producten

Naar boven

208 producten

Naar boven

* vraag in de winkel naar de voorwaarden van onze aanbiedingen.


Wat is marmoleum?

Marmoleum is een natuurproduct, gemaakt van lijnolie, hars, kalsteen, jute en houtmeel. Marmoleum is leverbaar is veel verschijningsvormen: op rollen van 200 cm breed, als tegels en als marmoleum click. Marmoleum click is ook bij Roobol te verkrijgen. Het aantal kleurschakeringen is nagenoeg eindeloos in onze collectie. Marmoleum is breed toepasbaar, zowel in huis als in kantoren en projecten is marmoleum de ideale vloer.

De voordelen van marmoleum

Marmoleum is een vloer met een groot aantal voordelen. We geven u een korte opsomming van de meest belangrijke voordelen van marmoleum:

1) Marmoleum is duurzaam, weinig slijtage (gaat 20-25 jaar mee).
2) Er is veel variatie in kleur mogelijk en daardoor breed inzetbaar voor tal van situaties.
3) Als natuurproduct geen extra belasting voor het milieu.
4) Marmoleum is anti-statisch.
5) Marmoleum is makkelijk in onderhoud.
6) Marmoleum is brandveilig.
7) Marmoleum is hygiënisch.
8) Marmoleum voelt niet koud aan.
9) Marmoleum is geluiddempend.
10) Marmoleum laat zich goed combineren met vloerverwarming.

De nadelen van marmoleum

Als nadeel van een marmoleumvloer wordt vaak genoemd dat het moeilijk te leggen is. Uiteraard is dit voor onze vakkundige stoffeerders geen punt. Verder is marmoleum minder goed geschikt voor vochtige ruimtes. In dat geval bent u beter af met een pvc-vloer. Daarnaast moet u opletten met een effen gekleurd marmoleum. Op deze vloeren ziet u vrij snel het vuil liggen. Deze vloeren vragen dus een frequenter onderhoud.