(leerling) verkopers / verkoopsters gezocht!

roobol team

Functieomschrijving

Bij Roobol verkoop je alles wat met woningtextiel te maken heeft zoals laminaat, parket, tapijt, vinyl, marmoleum, PVC vloeren, vloerkleden, etc. Maar natuurlijk ook gordijnen en zonwering. Als verkoper (m/v) adviseer je geheel zelfstandig onze klanten. Bij Roobol gebeurt dit in een ontspannen sfeer waarbij alle tijd genomen wordt om goed door te vragen wat de klant echt wil. Wij gaan graag met onze klant "aan tafel" en inventariseren onder het genot van een kopje koffie of thee wat de wensen zijn. Naast het verkopen van onze producten zorg je dat de winkel er altijd goed uit ziet, ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de verkochte producten en leid je eventueel nieuwe collega's op. Als je nog geen ervaring hebt in onze branche wordt je opgeleid door een ervaren collega; je start dan als leerling verkoper. De vacature betreft een fulltime functie van 37 uur per week; parttime is bespreekbaar mits er minimaal op 27 uur per week wordt gewerkt.

Functie-eisen

Bij Roobol vinden we enthousiasme en inzet belangrijker dan diploma's; toch is een VMBO diploma wel een minimum vereiste.

Wat bieden wij?

Naast een leuke baan bieden wij vanzelfsprekend een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Alle nieuwe medewerkers worden intern opgeleid, zowel in productkennis als in verkoopmethodiek (sales-training). Daarnaast is het mogelijk om een MBO3 opleiding (BBL) te volgen of een interne MBO4 opleiding (Uitstroom "manager wonen"). Deze laatste opleiding wordt op ons hoofdkantoor gegeven in samenwerking met een ROC.

Over ons

Zoek je de zekerheid van het werken bij een grote onderneming, maar ook de sfeer en de werkwijze van een familiebedrijf? Solliciteer dan nu op de vacature verkoper (m/v). Deze vacature geldt voor diverse winkels.

Hoe solliciteren?

Stuur je sollicitatiebrief en CV op naar solliciteren@roobol.com.