Ruim 65 jaar ervaring!

Roobol bestaat alweer ruim 65 jaar! Daar zijn we ontzettend trots op. Niet alleen omdat het bedrijf van generatie op generatie succesvol verder gaat, maar vooral omdat we na al die jaren nog steeds heel erg van nu zijn! Met maar liefst 40 moderne winkels, een succesvolle webshop, een ongekend breed assortiment en heel betrokken en deskundige medewerkers.

Vanaf de eerste dag dat Roobol haar deuren opende in 1946, valt of staat ons succes met het gevoel wat u bij Roobol ervaart. Samen maken we er iets moois van! Dat is waar we toen én nu voor staan. Er samen iets moois van maken is een voordeel voor u als klant en een geweldige uitdaging voor ons als bedrijf.

Dat het niet zomaar vanzelf gaat, weten we bij Roobol als geen ander. En juist dat is het voordeel van de jarenlange ervaring die we hebben. Enthousiasme en aandacht in onze winkels alleen is niet voldoende. Juist de service bij u thuis moet kloppen. Daarom komen we bijvoorbeeld graag bij u thuis maatnemen en stofferen. En als u dat beter uit komt, geven we gewoon gratis advies aan huis.

Natuurlijk hebben we in al die jaren ook geleerd dat we goede producten moeten verkopen. Daarom vindt u bij Roobol een breed assortiment van de beste kwaliteit. De beste vloeren, gordijnen en zonwering gecombineerd met de beste service zorgen bij u thuis voor het beste resultaat.