#RoobolWoonWens

Bedankt!  

Bedankt voor uw deelname aan onze jubileumactie!

Roobol heeft het afgelopen jaar haar 70-jarig jubileum uitbundig gevierd! 36 weken lang lieten wij een woonwens in vervulling gaan door het weggeven van een wooncheque ter waarde van 1000 euro. Er is er geweldig op deze actie gereageerd, ook door u!

Het was voor de jury iedere week weer erg leuk om alle reacties te lezen. Mooie, vrolijke, droevige en ontroerende verhalen; alles kwam voorbij! Wat was het elke week weer moeilijk om maar één winnaar te kiezen. Vrijwel alle winnaars mocht ik persoonlijk ontmoeten om de cheque uit te reiken. Ik vond het erg leuk om de persoon achter het verhaal te ontmoeten en blij te maken.

Helaas konden wij niet iedereen blij maken; dan hadden we namelijk meer dan 10.000 wooncheques uit moeten reiken! Maar u heeft wel alle moeite genomen om een brief te schrijven, een e-mail te sturen of te reageren op Facebook. Daarom wil ik u bedanken met 10% korting op uw nieuwe aankoop bij Roobol. Stuur ons een e-mail met uw naam en woonplaats of schrijf een brief en ontvang de kortingscode.

Graag tot ziens in één van onze winkels,
Martine Roobol 

         
Stuur een e-mail        Stuur een brief        Bekijk de actievoorwaarden
         

E-mail: Stuur een e-mail naar woonwens@roobol.com met uw naam en woonplaats. Ontvang vervolgens een kortingscode. Deze kortingscode kunt u inwisselen in één van onze winkels voor 10% korting op uw aankoop.

   

Brief: Stuur een brief naar Roobol Woonwens, postbus 46, 2990AA Barendrecht. Vermeld uw naam en adres. We sturen u een kortingscode toe. Deze kunt u inwisselen in één van onze winkels voor 10% korting op uw aankoop.

 

Actievoorwaarden: Bekijk de actievoorwaarden voor deze actie. 

  Bekijk de actievoorwaarden (pdf)

 

 

Overzicht van alle winnaars van een wooncheque t.w.v. 1000 euro (week 35 t/m 52, 2016)

         
Winnaar week 35        Winnaar week 36        Winnaar week 37
         

Winnaar week 35

Tim van Putten werd door zijn moeder genomineerd omdat hij met een reanimatie het leven van zijn vader heeft gered. Daarnaast krijgt hij binnenkort een eigen huis en komt de wooncheque daarom goed van pas.

   

Winnaar week 36

Ans Cornel en Jannie Maasdam zetten zich in voor mensen met een beperking door ze vakantie aan te bieden in een vakantiewoning. Om deze woning op te knappen komt de wooncheque heel goed van pas.

 

Winnaar week 37

Evelien Honing nomineerde haar dochter met haar gezin. Ze doen altijd alles voor anderen, maar zelf is hun vloer ook hard aan vervanging toe. Daarom komt de wooncheque als geroepen!

         
Winnaar week 38        Winnaar week 39        Winnaar week 40
         

Winnaar week 38

Mascha Nederpel werd genomineerd door haar moeder. Mascha heeft de winkel van haar vader overgenomen omdat haar vader moest stoppen. Mascha kan de cheque nu dus goed gebruiken.

   

Winnaar week 39

Edith van Ooijen Knook werd door haar zoon, dochter en schoondochter genomineerd. Ondanks tegenslag bleef hun moeder positief en staat ze altijd voor hen klaar. Als dank gunnen ze haar daarom de cheque.

 

Winnaar week 40

Ad van de Loo uit Sint Michielsgestel werd door zijn dochter Sanne genomineerd voor de wooncheque. Na jaren met moeilijke omstandigheden gunt ze haar vader een nieuwe, frisse start.

         
Winnaar week 41        Winnaar week 42        Winnaar week 43
         

Winnaar week 41

Susan van Nierop gaf zichzelf en haar vriend op. Ze wonen nog in hun eerste appartement, maar gaan verhuizen naar een nieuwbouwwoning. Daarbij kunnen ze de wooncheque natuurlijk goed gebruiken!

   

Winnaar week 42

Hans Prins gunt de wooncheque aan stichting Avavieren voor de inrichting van nieuwe bungalows. Deze stichting maakt het mogelijk dat mensen met een beperking vakantie kunnen vieren aan het strand.

 

Winnaar week 43

Sylvana van Grevenbroek gunt haar moeder, na een moeilijke periode waarin veel is gebeurd, de wooncheque voor haar nieuwe huis in Rockanje. De uitreiking vindt plaats in onze winkel in Spijkenisse.

         
Winnaar week 44        Winnaar week 45        Winnaar week 46
         

Winnaar week 44

Ria Switzar gaf haar dochter op voor de wooncheque om hun nieuwe kangaroewoning in te richten. De uitreiking vond plaats in onze winkel in Zoetermeer. Van harte gefeliciteerd met de wooncheque!

   

Winnaar week 45

Michel Bloemendal werd de wooncheque gegund door zijn kinderen. Door alle studiekosten is de vernieuwing van de vloer in de woonkamer achtergebleven. Met de wooncheque kunnen ze nu een nieuwe vloer kopen.

 

Winnaar week 46

Aat van den Bos werd de wooncheque gegund door zijn zus Hanny. Ze schonk hem de cheque om de trap te bekleden waar hij door omstandigheden niet aan te is gekomen. Van harte gefeliciteerd met de cheque!

         
Winnaar week 47        Winnaar week 48        Winnaar week 49
         

Winnaar week 47

Bep Roos gunt de wooncheque aan haar broers en ouders die op een boerderij in Moordrecht wonen. De vloer moet nodig vervangen worden. Daarom deed ze mee aan de actie en met succes! Gefeliciteerd!

   

Winnaar week 48

Annemarie Slingerland gunt de wooncheque aan haar ouders. Hun huis is na acht jaar eindelijk verkocht en nu kan er uitgezien worden naar nieuwe vloeren en raambekleding voor het nieuwe huis!

 

Winnaar week 49

Fam. Scholte uit Ridderkerk is in verwachting van een kindje. Met de wooncheque kunnen ze een schitterende babykamer maken! Van harte gefeliciteerd met het winnen van de wooncheque!

         
Winnaar week 50        Winnaar week 51        Winnaar week 52
         

Winnaar week 50

Nicky en Thomas gunnen hun moeder Jose Hoek uit Hazerswoude de wooncheque omdat ze zich zoveel inzet voor anderen. Het huis en de inrichting is nu bijna 30 jaar oud en kan zeker een metamorfose gebruiken!

   

Winnaar week 51

Tom Bastiaansen (9 jaar) uit Tilburg schreef ons een brief waarin hij zijn vader en moeder nomineerde voor de wooncheque omdat ze gaan verhuizen. Fam. Bastiaansen, van harte gefeliciteerd!

 

Winnaar week 52

Emmy Bisschops uit Zoetermeer werd de wooncheque gegund als waardering voor al haar inzet voor anderen. Met de wooncheque kan ze voor zichzelf mooie, nieuwe vloerbedekking kopen.

 

 

Overzicht van alle winnaars van een wooncheque t.w.v. 1000 euro. (week 9 t/m 26, 2016)

         
Winnaar week9        Winnaar week 10        Winnaar week 11
         

Winnaar week 9

Linda gunde de wooncheque aan haar ouders. Ze staan elk moment klaar voor de kinderen en kleinkinderen. De wooncheque is dus meer dan verdiend en werd dankbaar in ontvangst genomen.

   

Winnaar week 10

Door haar zus en een vriendin werd Annemieke met haar dochtertje genomineerd voor de wooncheque. Toen ze als winnaar uit de bus kwam, was dat natuurlijk een geweldige verrassing! 

 

Winnaar week 11

Een zus van familie de Bree uit Zeist (Bram, Petra en drie kinderen) gunde hen de wooncheque. Aangezien ze de wooncheque goed kunnen gebruiken, waren ze dolblij met deze verrassing! 

         
Winnaar week 12        Winnaar week 13        Winnaar week 14
         

Winnaar week 12

Stephanie Kager gunde haar moeder de wooncheque. Allebei hebben ze een nieuwbouwhuis in Almere gekocht. De wooncheque is van harte welkom om een begin te maken met de inrichting van het huis.

   

Winnaar week 13

Opa en oma gunden hun kleindochter Anna Kuijpers uit Huizen de wooncheque omdat ze zoveel voor opa en oma doet. Anna is er super blij mee. De cheque komt super goed van pas voor haar nieuwe huis!

 

Winnaar week 14

Trudi Buter uit Ridderkerk deed mee via Facebook. Ze gunde zichzelf de wooncheque. Toevallig word ze in mei ook 70 jaar. De wooncheque is dus alvast een fantastisch verjaardagscadeau.

         
Winnaar week 15        Winnaar week 16        Winnaar week 17
         

Winnaar week 15

Ronald Nagtegaal werd door zijn vrouw genomineerd voor de wooncheque. Ze wonen nu in een bejaarden-flat, maar zijn daar te jong voor. Daarom moeten ze nu weer verhuizen naar een eengezinswoning. 

   

Winnaar week 16

Joep Kneppers schreef ons in een brief dat hij graag een nieuwe vloer en gordijnen in zijn slaapkamer wil. Met de wooncheque kan Joep, samen met zijn moeder, de slaapkamer weer als nieuw maken!

 

Winnaar week 17

Joey van den Tempel uit Houten nomineerde zijn ouders voor de wooncheque. Ze staan altijd voor de kinderen klaar. Het is nu tijd om zelf in het zonnetje te staan met het winnen van de wooncheque!

         
Winnaar week 18        Winnaar week 19        Winnaar week 20
         

Winnaar week 18

Ellen van Vugt nomineerde haar man en kinderen voor de wooncheque. Ze wilden hun huis al lang opknappen, maar steeds kwam het er niet van. Met de wooncheque kan een mooi begin gemaakt worden! 

   

Winnaar week 19

Lotte Daamen werd door haar zus Mieke per e-mail genomineerd. Mieke melde ons dat Lotte de cheque erg goed kan gebruiken. Lotte wist nog van niets, dus het was echt een verrassing toen ze gebeld werd! 

 

Winnaar week 20

Peter en Jeanette Rodenburg uit Leiderdorp stuurden ons een e-mail met hun motivatie. Uiteraard waren ze erg blij toen we belden dat ze gewonnan hadden. 

         
Winnaar week 21        Winnaar week 22        Winnaar week 23
         

Winnaar week 21

Maaike Koevoet uit Waddinxveen werd door haar vriendin Lieneke genomineerd voor de wooncheque. Hoewel Lieneke de wooncheque zelf goed kon gebruiken, gunde ze de cheque aan haar vriendin! 

   

Winnaar week 22

Tina Huisman nomineerde haar moeder Karin Muller uit Alphen aan den Rijn. Karin doet altijd veel voor anderen, maar nu ze zelf moet verhuizen, kan ze de wooncheque heel goed zelf gebruiken! 

 

Winnaar week 23

De winnaar van week 23 is Sohara Boutaybi uit Alphen aan de Rijn. Angorie van Nobelen nomineerde haar vriendin Sohara omdat ze in alles voor haar klaar staat

         
Winnaar week 24        Winnaar week 25        Winnaar week 26
         

Winnaar week 24

Jacqueline gunde de wooncheque aan zichzelf. Na een moeilijke periode is het tijd voor een frisse start en dat doet ze graag in een mooi, opgeknapt huis! Samen met haar dochter kwam ze de wooncheque ophalen.

   

Winnaar week 25

Anne Verdult gunde haar vriend Wout de wooncheque. Wout kon helaas zelf niet bij de uitreiking zijn, maar hun zoontje gelukkig wel. De uitreiking vondt plaatst in onze winkel in Voorschoten. 

 

Winnaar week 26

De laatste winnaar van de eerste actieperiode is familie Silooy. De twee kleinkinderen gunden opa en oma de wooncheque voor de vernieuwing van de vloerbedekking op de trap.