Win een wooncheque t.w.v. 250 euro!

 

Wie gunt u een wooncheque ter waarde van 250 euro?

De actie is inmiddels afgelopen. Deelnemers konden iemand een wooncheque gunnen ter waarde van 250 euro. Daarvoor moesten ze wel een motivatie geven. We kregen meer dan duizend reacties binnen per e-mail en via Facebook en Instagram. Uiteraard liep de motivatie uiteen van heel origineel tot heel aangrijpend. Geen makkelijke keuze dus voor de jury om drie winnaars te selecteren. Toch zijn er uiteindelijk drie winnaars gekozen:

 

De winnaars 

         
Winnaar 1        Winnaar 2        Winnaar 3
         

Winnaar 1 | Barry van Oorschot

Danielle van Oorschot gunt haar moeder de wooncheque omdat ze samen met haar vriend tijdelijk bij haar mocht intrekken. Hun oude huis was verkocht en ze konden nog niet in hun nieuwe huis. Als dank voor de opvang krijgt Barry van Oorschot uit Hendrik ido Ambacht nu de wooncheque.

   

Winnaar 2 | Regina van Wijhe

Jolanda van Wijhe gunt haar zus de wooncheque. De bouw van haar nieuwe woning is veel te laat gestart, waardoor ze nu veel langer dan gepland moet wachten op de sleutel. Als opkikker voor de teleurstelling van het lange wachten, gunt Jolanda de wooncheque aan haar zus Regina van Wijhe uit Almere.

 

Winnaar 3 | Rolf Kamerbeek

Anita Jansen gunt de wooncheque aan Rolf Kamerbeek. Rolf heeft namelijk op haar kat gepast, maar de kat heeft toen in de gordijnen van Rolf gehangen. De gordijnen zijn behoorlijk beschadigd. Als excuus gunt Anita de wooncheque aan Rolf Kamerbeek uit Noordwijk!