Rode gordijnen

In onze collecties vindt u diverse rode gordijnen. Van lichtrood tot donkerrood, met dessin of zonder dessin en van transparant tot verduisterend. Op onze website vindt u een deel van de gordijncollectie. In onze winkels kunt u het volledige assortiment bekijken. Om u volledig te ontzorgen, kunnen we indien gewenst bij u thuis de ramen opmeten. Wilt u de gordijnen liever niet zelf ophangen? Dan doen wij dat voor u. Omdat nagenoeg geen enkel raam hetzelfde is, vinden we het belangrijk dat uw gordijnen precies op maat gemaakt worden. U hoeft dus niet zelf aan de slag met een naaimachine, maar alle rode gordijnen worden door Roobol gratis op maat gemaakt met standaard confectie. Voor speciale confectie wordt een kleine toeslag berekend.

 
Alle gordijnen en vitrages nú gratis op maat gemaakt!*

 

6 producten

Naar boven

6 producten

Naar boven

Rode gordijnen op maat gemaakt

Rode gordijnen op maat laten maken is mogelijk in allerlei varianten. U kunt de gordijnen laten afwerken met verschillende soorten plooien. Daarbij kunt u denken aan een enkele of dubbele plooi. Een andere mogelijkheid is om uw gordijnen te laten voorzien van een luxe wave. Met een wave hangt uw gordijn van boven tot onder in een golf. Er wordt dan geen gebruik gemaakt van een plooi. Natuurlijk maken we rode gordijnen niet alleen maar geschikt voor een gordijnrails. Ook voor rode gordijnen op een roede bent u bij Roobol aan het juiste adres. In onze winkels heeft u keuze uit diverse soorten roedes en ringen. Naast bovengenoemde, kunt u ook kiezen voor een speciale bewerking. Bijvoorbeeld het combineren van verschillende soorten stof. Zo kunt u rode gordijnen met een rand laten maken van een zwarte gordijnstof. Niet-verduisterende gordijnstoffen kunt u natuurlijk laten voeren met een verduisterende gordijnstof. Daarmee heeft u de garantie dat uw rode gordijnen volledig verduisterend zijn.

Rode gordijnen wassen

Het onderhoud van rode gordijnen is eenvoudig. Wanneer de gordijnen langere tijd hangen, kunt u er voor kiezen om deze te wassen conform de wasvoorschriften die meegeleverd worden met de gordijnen. Let er wel op dat bij het wassen van de gordijnen, de gordijnen een beetje kunnen krimpen. Hiervoor wordt op het wasvoorschrift een percentage gegeven, genaamd krimptolerantie. We raden aan om de gordijnen niet te vaak te wassen. Wanneer u een gordijnstof te vaak wast, kan het gordijn teveel krimpen of verkleuren. Het beste kunt u uw rode gordijnen niet strijken. Vaak zorgt het nat ophangen van de gordijnen er voor dat de vouwen er langzaam uitzakken. Mocht strijken toch nodig zijn, volg dan de instructie hiervoor. Begin altijd met strijken op een hele lage temperatuur. De garantie op rode gordijnen geldt uitsluitend wanneer er gewassen en gestreken is volgens het wasvoorschrift.

Rode gordijnen bij Roobol

Rode gordijnen bij Roobol bestellen is heel eenvoudig. In onze winkels geven we u advies over welke gordijnstof het beste in uw interieur past. Vervolgens wordt voor u uitgerekend hoeveel stof u nodig heeft en wat de confectie van het gordijn kost. Wanneer u akkoord bent met de prijs van rode gordijnen op maat gemaakt, wordt er een order opgemaakt en vragen we een aanbetaling. Zodra de afmetingen definitief bekend zijn, wordt de opdracht gegeven aan ons naaiatelier en kunt u de gordijnen binnen ongeveer drie weken tegemoet zien.