Boxsprings

Bij Roobol vindt u de beste boxsprings voor de laagste prijs. De boxsprings bij Roobol zijn van het merk Caresse. Dit merk staat voor boxsprings met extra comfort en een optimale slaapbeleving. Een boxspring kopen bij Roobol betekent snel geleverd, een scherpe prijs en de beste kwaliteit! Alle boxsprings worden ook nog eens gratis bij u thuis gemonteerd!*

Alle boxsprings zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stofsoorten. De matrassen zijn voorzien van zeven comfortzones en zijn verkrijgbaar in twee hardheden. Kom naar Roobol in Hilversum, Naaldwijk, Vlaardingen, Zoetermeer of Zwijndrecht voor meer informatie en ervaar zelf het comfort van onze boxsprings. Een complete boxspring van het merk Caresse heeft u al voor €1095,-

Selecteer uitvoering: Elektrisch verstelbare boxsprings | Vlakke (niet verstelbare) boxsprings
Selecteer maat: 120 x 200 cm | 140 x 200 cm | 160 x 200 cm | 180 x 200 cm | 180 x 210 cm | 200 x 210 cm

 
   Gratis bezorging!*                Gratis montage!*                Snelle levering!*

 

69 producten

Naar boven
  1. 1
  2. 2
  3. 3

69 producten

Naar boven
  1. 1
  2. 2
  3. 3

* vraag naar de voorwaarden in onze winkels


Boxsprings bij Roobol

Bij Roobol vindt u boxsprings van het merk Caresse Boxsprings & more. Met een boxspring van Caresse kiest u voor een persoonlijke slaapbelevenis die jarenlang de kwaliteit van uw nachten bepaalt. De boxspring collectie is onderverdeeld in drie groepen; Silver-, Gold- en Platinum collection. De boxsprings uit deze collecties zijn ontwikkeld met het oog op diversiteit in uitvoering, uitstraling en accessoires. Kiezen voor een boxspring van Caresse, is kiezen voor één van de beste boxsprings.

Boxsprings met exclusieve eigenschappen

De boxsprings van Caresse hebben een groot aantal exclusieve eigenschappen. De eigenschappen op een rij:

- Pocketveren matrassen met zeven comfortzones, afgedekt met hoogwaardig comfort- of koudschuim.
- Door de open constructie bieden de boxsprings een uitstekende ventilatie.
- De boxsprings zijn vrijwel allemaal elektrisch verstelbaar.
- De boxsprings zijn voorzien van een uniek pull-back systeem (m.u.v. boxspring 4500).
- Elektrische motoren, voorzien van een RF-draadloze bediening of een vaste bediening met draad.
- De boxsprings hebben handgemaakte, luxe topmatrassen.
- Er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen
- Pootjes en bekleding zijn in vele variaties en prijsklassen leverbaar.

Naast deze unieke eigenschappen, zijn er nog meer voordelen aan een boxspring van Caresse. Deze voordelen laten we u graag zien en voelen in één van de vijf Roobol winkels met een boxspringcollectie.

Boxsprings kopen bij Roobol

Waarom zou u een boxspring bij Roobol kopen? Roobol staat bekend om de kwaliteit van haar producten en de uitstekende services. Dit geldt natuurlijk ook voor onze boxsprings. De boxsprings van Caresse zijn de beste kwaliteit boxsprings. Maar het gaat niet alleen om de kwaliteit. De boxsprings bij Roobol zijn ook nog eens heel scherp geprijsd én hebben een korte levertijd. En natuurlijk worden de boxsprings 'gewoon' gratis bij u thuis gemonteerd!* Kom naar de Roobol winkels in Hilversum, Naaldwijk, Vlaardingen, Zoetermeer of Zwijndrecht en laat u, onder het genot van een kop koffie, uitgebreid adviseren.