Zwarte gordijnen

In ons unieke assortiment gordijnen vindt u ook zwarte gordijnen. Een deel van dit assortiment staat online, maar de volledige collectie kunt u uiteraard in onze winkels bekijken. Maak een keuze uit diverse transparante, semi-transparante of verduisterende gordijnstoffen. We komen graag bij u thuis maatnemen, zodat we precies weten op welke maat de zwarte gordijnen gemaakt moeten worden. Ook het plaatsen van gordijnrails en het ophangen van de gordijnen doen we graag voor u. U hoeft niet zelf aan de slag om het gordijn op maat te maken, wij maken uw zwarte gordijnen gratis voor u op maat. Kiest u voor een afwijkende of extra confectie, dan brengen we een kleine toeslag in rekening. Zo heeft u zonder moeite de beste kwaliteit gordijnen voor een lage prijs.

 
Alle gordijnen en vitrages nú gratis op maat gemaakt!*

 

1 producten

Naar boven

1 producten

Naar boven

Zwarte gordijnen op maat gemaakt

Voordat we uw zwarte gordijnen op maat kunnen maken, willen we een aantal dingen weten. Eén van de belangrijkste vragen is welk type plooi u wenst. U heeft keuze uit diverse soorten plooien. Naast de standaard enkele plooi, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een dubbele plooi om het gordijn wat meer ‘body’ te geven. U kunt ook kiezen voor een gordijn met een wave. De gordijnstof is dan niet geplooid, maar van boven tot onder in een wave gemaakt. Uiteraard vindt u de diverse voorbeelden in onze winkels. Naast het plooitype kunt u er voor kiezen om de zwarte gordijnen verder te personaliseren. Dit kan eenvoudig door meerdere gordijnstoffen te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een witte rand in uw zwarte gordijnen. Nagenoeg alle denkbare opties zijn mogelijk. Wilt u graag een volledig verduisterend gordijn, maar is de gordijnstof licht transparant? Dan kunt u er voor kiezen om uw zwarte gordijnen met een zwarte voeringstof verduisterend te maken. In onze winkel geven we graag gericht advies, passend bij uw situatie. Kom naar één van onze winkels en laat u inspireren voor nieuwe, zwarte gordijnen.

Zwarte gordijnen wassen

Zwarte gordijnen zijn makkelijk te onderhouden. Met de levering van de gordijnen, krijgt u een wasvoorschrift meegestuurd. Op dit wasvoorschrift staat aangegeven hoe u het gordijn eventueel kunt wassen, drogen, strijken of stomen. Was de zwarte gordijnen altijd conform het wasvoorschrift. Let op dat gordijnen altijd iets kunnen krimpen als u ze gaat wassen. De krimptolerantie (hoeveel een gordijn maximaal mag krimpen) staat in percentages aangegeven op het wasvoorschrift. Het beste kunt u de gordijnen niet te vaak wassen. Wanneer u een gordijnstof regelmatig wast, kan het gordijn teveel krimpen of verkleuren. Het strijken van zwarte gordijnen kunt u het best vermijden. Vaak zorgt het nat ophangen van de gordijnen er voor dat de vouwen langzaam uit het gordijn uitzakken. Wilt u de gordijnstof toch strijken, strijk dan altijd op een lage temperatuur. De instructie voor het strijken staat ook vermeld op het wasvoorschrift. Uiteraard heeft u de gebruikelijke CBW-garantie op uw zwarte gordijnen. Deze garantie geldt uitsluitend wanneer er gewassen en gestreken wordt volgens het wasvoorschrift.

Zwarte gordijnen bij Roobol

Zwarte gordijnen bij Roobol bestellen is heel eenvoudig. In onze winkels geven we advies over welke gordijnstof het beste in uw interieur past. Nadat we voor u hebben berekend hoeveel stof u nodig heeft en wat het kost om uw gordijn op maat te laten maken, wordt er een order opgemaakt. Bij akkoord voor de opdracht, vragen we een aanbetaling. Zodra de afmetingen definitief bekend zijn, wordt de opdracht doorgegeven aan ons naaiatelier en kunt u de zwarte gordijnen ongeveer drie weken later in huis verwachten.