Vloerkleed Valente

Vloerkleed Valente blauw


Vloerkleed Valente is een stoer, laagpolig vloerkleed met een Engelse vlag als dessin.

Dit vloerkleed is gemaakt van synthetische, garens.

Vloerkleed Valente wordt geleverd in de maat 160 x 230 cm

€ 52,95
€ 0,-
advies op maat
Vloerkleed Valente blue Click on the picture to zoom Bezig met laden...
Artikelnummer 5409
Kleur Blauw
Kleur fabrikant 4997/8F03 Blue
Prijs € 52,95
Afmetingen 160 x 230 cm
Merk Mc Three
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Samenstelling 100% polypropyleen
Poolhoogte Laagpolig
Structuur Laag, gesneden pool
Stijl Trendy

Om optimaal te kunnen genieten van het vloerkleed is het raadzaam om het vloerkleed 'vast' te leggen met een anti-slip product. Dit product voorkomt het schuiven van een vloerkleed op bijvoorbeeld een laminaatvloer. Het schuiven van een vloerkleed kan krassen veroorzaken op het laminaat. Daarom bevelen wij ten allen tijde een anti-slip product aan.

Een vloerkleed laat zich het beste onderhouden door het regelmatig te stofzuigen. (2 á 3 keer per week) Daarnaast is het goed om het vloerkleed regelmatig met een mattenklopper uit te kloppen zodat ook het ingelopen vuil er weer uitgeklopt wordt.

Wanneer het vloerkleed bevuild wordt met bijvoorbeeld drank of andere vlekken dan raden wij aan om de vlek direct licht te deppen (niet wrijven) met een doek. Op die manier krijg de vlek geen kans om in het vloerkleed te trekken.

Voor verdere specifieke behandeling verwijzen we graag naar de website van James. Op deze website staat nauwkeurig uitgelegd welke producten het beste gebruikt kunnen worden om uw vlek uit het vloerkleed te verwijderen. De producten van James zijn ook via onze website of in de winkel te koop.

Geef uw beoordeling over: Vloerkleed Valente

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling

Klantenreviews

Vloerkleed met engelse vlag
Review by Hofstee
Beoordeling
5.0

We hebben het kleed met de engelse vlag er op besteld. Het is een mooi kleed , was zeker niet duur en een snelle levering. ordernummer 1921973

(Geplaatst op 27-03-14)