Vloerkleed Moonwalk

Vloerkleed Moonwalk - black/cream - 160 x 230 cm


Vloerkleed Moonwalk is een modern vloerkleed met kort hoogpolige, zwart-beige gekleurde garens.

Dit vloerkleed is gemaakt van synthetische garens en heeft een bladmotief als dessin.

Vloerkleed Moonwalk wordt geleverd in de maat 160 x 230 cm

€ 129,95
€ 0,-
advies op maat
Vloerkleed Moonwalk zwart beige Click on the picture to zoom Bezig met laden...
Artikelnummer 5307
Kleur Zwart
Kleur fabrikant 4163/2V18 cream/black
Prijs € 129,95
Afmetingen 160 x 230 cm
Merk Mc Three
Levertijd 3 - 5 werkdagen
Samenstelling 100% polypropyleen
Poolhoogte Kort hoogpolig
Structuur Kort hoogpolig, dikke en rulle garens
Stijl Modern

Om optimaal te kunnen genieten van het vloerkleed is het raadzaam om het vloerkleed 'vast' te leggen met een anti-slip product. Dit product voorkomt het schuiven van een vloerkleed op bijvoorbeeld een laminaatvloer. Het schuiven van een vloerkleed kan krassen veroorzaken op het laminaat. Daarom bevelen wij ten allen tijde een anti-slip product aan.

Een vloerkleed laat zich het beste onderhouden door het regelmatig te stofzuigen. (2 á 3 keer per week) Daarnaast is het goed om het vloerkleed regelmatig met een mattenklopper uit te kloppen zodat ook het ingelopen vuil er weer uitgeklopt wordt.

Wanneer het vloerkleed bevuild wordt met bijvoorbeeld drank of andere vlekken dan raden wij aan om de vlek direct licht te deppen (niet wrijven) met een doek. Op die manier krijg de vlek geen kans om in het vloerkleed te trekken.

Voor verdere specifieke behandeling verwijzen we graag naar de website van James. Op deze website staat nauwkeurig uitgelegd welke producten het beste gebruikt kunnen worden om uw vlek uit het vloerkleed te verwijderen. De producten van James zijn ook via onze website of in de winkel te koop.

Geef uw beoordeling over: Vloerkleed Moonwalk

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling

Klantenreviews

Super kwaliteit voor een goede prijs
Review by Maike Veldman
Beoordeling
5.0

Ik heb dit kleed nu alweer een paar maanden liggen en het blijft echt fantastisch. Het kleed valt niet uit, de polen blijven goed recht en het kleed verkleurt niet. En dat voor deze prijs! Ik ben nog steeds tevreden.

(Geplaatst op 27-03-14)

Super leuk vloerkleed
Review by Mia
Beoordeling
5.0

Het vloerkleed heb ik net ontvangen en ziet er nog beter uit dan ik op de website kon zien! Ik vond het best een beetje spannend, want ik besteld nooit zoveel via internet. Complimenten aan Roobol voor de snelle levering en het super leuke vloerkleed.

(Geplaatst op 25-03-14)