Vloerkleed Luxxus

Schrijf de eerste review van dit product

Vloerkleed Luxxus - 056 platina - 160 x 230 cm


Vloerkleed Luxxus is een compact hoogpolig vloerkleed met een luxueuze uitstraling in de kleur platina. Dit vloerkleed van het merk Balta is gemaakt van synthetische garens en wordt geleverd in de standaard maat 160 x 230

€ 219,95
€ 0,-
advies op maat
Vloerkleed Luxxus 056 platina Click on the picture to zoom Bezig met laden...
Artikelnummer 5161
Kleur Grijs
Kleur fabrikant 7001/056 platina
Prijs € 219,95
Afmetingen 160 x 230 cm
Merk Balta
Levertijd 3 - 5 werkdagen
Samenstelling 100% polypropyleen
Poolhoogte Hoogpolig
Structuur Compact en rul
Stijl Modern

Om optimaal te kunnen genieten van het vloerkleed is het raadzaam om het vloerkleed 'vast' te leggen met een anti-slip product. Dit product voorkomt het schuiven van een vloerkleed op bijvoorbeeld een laminaatvloer. Het schuiven van een vloerkleed kan krassen veroorzaken op het laminaat. Daarom bevelen wij ten allen tijde een anti-slip product aan.

Een vloerkleed laat zich het beste onderhouden door het regelmatig te stofzuigen. (2 á 3 keer per week) Daarnaast is het goed om het vloerkleed regelmatig met een mattenklopper uit te kloppen zodat ook het ingeslopen vuil er weer uitgeklopt wordt.

Wanneer het vloerkleed bevuild wordt met bijvoorbeeld drank of andere vlekken dan raden wij aan om de vlek direct licht te deppen (niet wrijven) met een doek. Op die manier krijg de vlek geen kans om in het vloerkleed te trekken.

Voor verdere specifieke behandeling verwijzen we graag naar de website van James. Op deze website staat nauwkeurig uitgelegd welke producten het beste gebruikt kunnen worden om uw vlek uit het vloerkleed te verwijderen. De producten van James zijn ook via onze website of in de winkel te koop.

Geef uw beoordeling over: Vloerkleed Luxxus

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling