Vloerkleed Cottage

Schrijf de eerste review van dit product

Vloerkleed Cottage - zand/zwart - 160 x 230 cm


Vloerkleed Cottage is een modern en sterk vloerkleed. Dit laagpolige flatweave vloerkleed is gemaakt van synthetische garens en is zeer onderhoudsvriendelijk.

Dit vloerkleed van leverancier Mc Tree wordt geleverd in de maat 160 x 230 cm.

€ 49,95
€ 0,-
advies op maat
Vloerkleed Cottage sand black dessin Click on the picture to zoom Bezig met laden...
Artikelnummer 00104983
Kleur Grijs
Kleur fabrikant 5474/3901 zand/zwart
Prijs € 49,95
Afmetingen 160 x 230 cm
Merk Mc Three
Levertijd 3 - 5 werkdagen
Samenstelling 100% polypropyleen
Poolhoogte Laagpolig
Structuur Flatweave vloerkleed

Om optimaal te kunnen genieten van het vloerkleed is het raadzaam om het vloerkleed 'vast' te leggen met een anti-slip product. Dit product voorkomt het schuiven van een vloerkleed op bijvoorbeeld een laminaatvloer. Het schuiven van een vloerkleed kan krassen veroorzaken op het laminaat. Daarom bevelen wij ten allen tijde een anti-slip product aan.

Een vloerkleed laat zich het beste onderhouden door het regelmatig te stofzuigen. (2 á 3 keer per week) Daarnaast is het goed om het vloerkleed regelmatig met een mattenklopper uit te kloppen zodat ook het ingeslopen vuil er weer uitgeklopt wordt.

Wanneer het vloerkleed bevuilt wordt met bijvoorbeeld drank of andere vlekken dan raden wij aan om de vlek direct licht op te deppen (niet wrijven) met een doek. Op die manier krijg de vlek geen kans om in het vloerkleed te trekken.

Voor verdere specifieke behandeling verwijzen we graag naar de website van James. Op deze website staat nauwkeurig uitgelegd welke producten het beste gebruikt kunnen worden om uw vlek uit het vloerkleed te verwijderen. De producten van James zijn ook via onze website of in de winkel te koop.

Geef uw beoordeling over: Vloerkleed Cottage

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling