Vloerkleed Chakra

Schrijf de eerste review van dit product

Vloerkleed Chakra shale green


Vloerkleed Chakra is een vintage vloerkleed met een trendy dessin.

Dit vloerkleed is gemaakt van katoen en viscose en is leverbaar in de kleur shale green in de maat 160 x 230 cm

€ 239,95
€ 0,-
advies op maat
Vloerkleed Chakra shale green Click on the picture to zoom Bezig met laden...
Artikelnummer 10000087
Kleur Multi
Kleur fabrikant shale green
Prijs € 239,95
Afmetingen 160 x 230 cm
Merk Brinker Carpets
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Samenstelling katoen / viscose
Poolhoogte Laagpolig
Stijl Trendy

Om optimaal te kunnen genieten van het vloerkleed is het raadzaam om het vloerkleed 'vast' te leggen met een anti-slip product. Dit product voorkomt het schuiven van een vloerkleed op bijvoorbeeld een laminaatvloer. Het schuiven van een vloerkleed kan krassen veroorzaken op het laminaat. Daarom bevelen wij ten allen tijde een anti-slip product aan.

Een vloerkleed laat zich het beste onderhouden door het regelmatig te stofzuigen. (2 á 3 keer per week) Daarnaast is het goed om het vloerkleed regelmatig met een mattenklopper uit te kloppen zodat ook het ingelopen vuil er weer uitgeklopt wordt.

Wanneer het vloerkleed bevuild wordt met bijvoorbeeld drank of andere vlekken dan raden wij aan om de vlek direct licht te deppen (niet wrijven) met een doek. Op die manier krijg de vlek geen kans om in het vloerkleed te trekken.

Voor verdere specifieke behandeling verwijzen we graag naar de website van James. Op deze website staat nauwkeurig uitgelegd welke producten het beste gebruikt kunnen worden om uw vlek uit het vloerkleed te verwijderen. De producten van James zijn ook via onze website of in de winkel te koop.

Geef uw beoordeling over: Vloerkleed Chakra

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling