Vinyl VT-wonen 2488

Schrijf de eerste review van dit product

Vinyl VT-wonen - 2488 plank lichtgrijs

Vinyl VT-wonen van het merk Novilon is een eigentijds vinyl met een uitgesproken dessin. Novilon VT-wonen heeft een totale dikte van 2.2 mm waaronder een toplaagdikte van 0.5 mm. Vinyl VT-Wonen is geschikt voor zwaar woongebruik, licht projectgebruik en is trapgeschikt.

Vinyl VT-wonen wordt geleverd per strekkende meter met een breedte van 400 cm.

€ 109,95
€ 0,-
advies op maat
Vinyl Novilon VT-wonen 2488 plank lichtgrijs Click on the picture to zoom Bezig met laden...

normaal tot zwaar woongebruik normaal projectgebruik antislip geluid-absorberend geschikt voor vloerverwarming geschikt voor trappen (normaal gebruik)

Novilon
Artikelnummer 00095555
Type vinyl Vinyl VT-wonen
Kleur fabrikant 2488 plank lichtgrijs
Kleur Grijs
Prijs € 109,95
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Merk Novilon
Afmetingen 400 cm breed
Totale dikte 2.2 mm
Toplaag dikte 0.5 mm
Garantie 15 jaar
Vloerverwarming Geschikt
Structuur Voelbare structuur
Stijl Modern
Toepassingsgebied Kantoor, Project, Slaapkamer, Trap, Woonkamer

Vinyl is in veel gevallen geschikt voor vloerverwarming. Zo ook dit vinyl. Echter ook vinyl kan licht krimpen en uitzetten. Vraag daarom altijd in onze winkel naar de gebruiksaanwijzing van vinyl in combinatie met vloerverwarming.

Het voordeel van vinyl is dat het vochtbestendig is. Daarom is vinyl ook uitermate geschikt voor de toilet, keuken en in sommige gevallen zelfs voor in de douche.

Eén van de voordelen van vinyl is het gemak in onderhoud. Regelmatig stofzuigen en dweilen is het beste wat u kunt doen om zo lang mogelijk te genieten van uw vinyl. 

Het kan zijn dat het vinyl in de loop van de tijd een beetje dof wordt. Het is raadzaam om dan de vloer schoon te maken met Monel. Dit is een onderhoudsproduct wat speciaal is ontwikkeld voor vinyl en marmoleum.

Mocht u toch vlekken in het vinyl krijgen dan is het raadzaam om dit even kort te sluiten met onze winkel. We kunnen dan altijd voor u nagaan hoe de vlek(ken) het beste zijn te verwijderen. 

Geef uw beoordeling over: Vinyl VT-wonen 2488

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling