Vinyl Cello

Schrijf de eerste review van dit product

Vinyl Cello - 6310 streep


Vinyl Cello in de kleur 6310 is een trendy vinyl met een luxueus gestreept dessin. Dit vinyl heeft een totale dikte van 2.4 mm waarvan een toplaagdikte van 0.25 mm.

Vinyl Cello is geschikt voor woon- en projectgebruik. Bij volledige verlijming op de vloer is dit vinyl ook geschikt voor vloerverwarming.

Vinyl Cello wordt geleverd per strekkende meter met een breedte van 400 cm.

€ 89,95 € 89,95
€ 0,-
advies op maat
Vinyl Cello 6310 Click on the picture to zoom Bezig met laden...
normaal tot zwaar woongebruik projectgeschikt geschikt voor vloerverwarming antislip antistatisch geluid-dempend licht-echt vormvast draag niet bij aan ontstaan van brand
Roobol
Artikelnummer 00095384
Type vinyl Vinyl Cello
Kleur fabrikant 6310
Kleur Uni (zwart)
Prijs € 89,95
Actieprijs € 89,95
Levertijd 3 - 5 werkdagen
Merk Roobol
Afmetingen 400 cm breed
Totale dikte 2.4 mm
Toplaag dikte 0.25 mm
Garantie 12 jaar
Vloerverwarming Geschikt
Structuur Licht glanzend vinyl
Stijl Trendy
Toepassingsgebied Kantoor, Project, Slaapkamer, Woonkamer

Vinyl is in de meeste gevallen geschikt voor vloerverwarming, maar vinyl kan licht krimpen of uitzetten. Vraag daarom altijd in onze winkel naar de gebruiksaanwijzing van vinyl in combinatie met vloerverwarming.

Het voordeel van vinyl is dat het vochtbestendig is. Daarom is vinyl ook uitermate geschikt voor de toilet, keuken en in sommige gevallen zelfs voor in de douche.

Eén van de voordelen van vinyl is het gemak in onderhoud. Regelmatig stofzuigen en dweilen is het beste wat u kunt doen om zo lang mogelijk te genieten van uw vinyl. 

Het kan zijn dat het vinyl in de loop van de tijd een beetje dof wordt. Het is raadzaam om dan de vloer schoon te maken met Monel. Dit is een onderhoudsproduct wat speciaal is ontwikkeld voor vinyl en marmoleum.

Mocht u toch vlekken in het vinyl krijgen dan is het raadzaam om dit even kort te sluiten met onze winkel. We kunnen dan altijd voor u nagaan hoe de vlek(ken) het beste zijn te verwijderen. 

Geef uw beoordeling over: Vinyl Cello

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling