Vinyl Cabernet

Schrijf de eerste review van dit product

Vinyl Cabernet - 6410


Vinyl Cabernet in de kleur 6410 is een met een voelbaar houtdessin. Dit vinyl heeft een totale dikte van 2.2 mm waarvan een toplaagdikte van 0.55 mm.

Vinyl Cabernet is geschikt voor woon- en kantoorgebruik. Bij volledige verlijming op de vloer is dit vinyl ook geschikt voor vloerverwarming.

Vinyl Cabernet wordt geleverd per strekkende meter met een breedte van 400 cm.

€ 99,95
€ 0,-
advies op maat
Vinyl Cabernet 6410 Click on the picture to zoom Bezig met laden...
normaal tot zwaar woongebruik geschikt voor vloerverwarming antislip antistatisch geluid-dempend licht-echt vormvast draag niet bij aan ontstaan van brand
Artikelnummer 00095395
Type vinyl Vinyl Cabernet
Kleur fabrikant 6410
Kleur Hout (beige)
Prijs € 99,95
Levertijd 3 - 5 werkdagen
Afmetingen 400 cm breed
Totale dikte 2.2 mm
Toplaag dikte 0.55 mm
Garantie 15 jaar
Vloerverwarming Geschikt
Toepassingsgebied Kantoor, Project, Slaapkamer, Woonkamer

Vinyl is in de meeste gevallen geschikt voor vloerverwarming, maar vinyl kan licht krimpen of uitzetten. Vraag daarom altijd in onze winkel naar de gebruiksaanwijzing van vinyl in combinatie met vloerverwarming.

Het voordeel van vinyl is dat het vochtbestendig is. Daarom is vinyl ook uitermate geschikt voor de toilet, keuken en in sommige gevallen zelfs voor in de douche.

Eén van de voordelen van vinyl is het gemak in onderhoud. Regelmatig stofzuigen en dweilen is het beste wat u kunt doen om zo lang mogelijk te genieten van uw vinyl. 

Het kan zijn dat het vinyl in de loop van de tijd een beetje dof wordt. Het is raadzaam om dan de vloer schoon te maken met Monel. Dit is een onderhoudsproduct wat speciaal is ontwikkeld voor vinyl en marmoleum.

Mocht u toch vlekken in het vinyl krijgen dan is het raadzaam om dit even kort te sluiten met onze winkel. We kunnen dan altijd voor u nagaan hoe de vlek(ken) het beste zijn te verwijderen. 

Geef uw beoordeling over: Vinyl Cabernet

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling