Vinyl Beluga 5044 hout

Schrijf de eerste review van dit product

Vinyl Beluga - 5044 hout


Vinyl Beluga is een luxe vinylvloer met extra brede planken met een houtdessin in een hedendaagse kleur. Dit vinyl heeft een totale dikte van 3.0 mm waaronder een toplaagdikte van maar liefst 0.70 mm.

Vinyl Beluga is geschikt voor zwaar woongebruik en zwaar projectgebruik. Bij volledige verlijming op de vloer is dit vinyl ook geschikt voor vloerverwarming.

Vinyl Beluga wordt geleverd per strekkende meter met een breedte van 400 cm.

€ 99,95 € 99,95
€ 0,-
advies op maat
Vinyl Beluga 5044 hout Click on the picture to zoom Bezig met laden...

normaal tot zwaar woongebruik zwaar projectgebruik geschikt voor vloerverwarming antislip geluid-dempend licht-echt anti statisch draagt niet bij aan ontstaan van brand

Roobol
Artikelnummer 00094856
Type vinyl Vinyl Beluga
Kleur fabrikant 5044
Kleur Hout (l. bruin)
Prijs € 99,95
Actieprijs € 99,95
Levertijd 3 - 5 werkdagen
Merk Roobol
Afmetingen 400 cm breed
Totale dikte 3.0 mm
Toplaag dikte 0.70 mm
Garantie 15 jaar
Vloerverwarming Geschikt
Structuur Voelbaar houtdessin
Stijl Modern
Toepassingsgebied Kantoor, Project, Slaapkamer, Woonkamer

Vinyl is in de meeste gevallen geschikt voor vloerverwarming. Echter ook vinyl kan licht krimpen of uitzetten. Vraag daarom altijd in onze winkel naar de gebruiksaanwijzing van vinyl in combinatie met vloerverwarming.

Het voordeel van vinyl is dat het vochtbestendig is. Daarom is vinyl ook uitermate geschikt voor de toilet, keuken en in sommige gevallen zelfs voor in de douche.

Eén van de voordelen van vinyl is het gemak in onderhoud. Regelmatig stofzuigen en dweilen is het beste wat u kunt doen om zo lang mogelijk te genieten van uw vinyl. 

Het kan zijn dat het vinyl in de loop van de tijd een beetje dof wordt. Het is raadzaam om dan de vloer schoon te maken met Monel. Dit is een onderhoudsproduct wat speciaal is ontwikkeld voor vinyl en marmoleum.

Mocht u toch vlekken in het vinyl krijgen dan is het raadzaam om dit even kort te sluiten met onze winkel. We kunnen dan altijd voor u nagaan hoe de vlek(ken) het beste zijn te verwijderen. 

Geef uw beoordeling over: Vinyl Beluga 5044 hout

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling