Vinyl Alassio 5061 uni

Schrijf de eerste review van dit product

Vinyl Alassio - 5061 uni


Vinyl Alassio in de kleur 5061 is een uitgesproken vinyl met een licht glanzend uni dessin. Dit vinyl heeft een totale dikte van 2.4 mm waaronder een toplaagdikte van 0.25 mm.

Vinyl Alassio is geschikt voor normaal tot zwaar woongebruik en voor projectgebruik. Bij volledige verlijming op de vloer is dit vinyl ook geschikt voor vloerverwarming.

Vinyl Alassio wordt geleverd per strekkende meter met een breedte van 400 cm.

€ 89,95
€ 0,-
advies op maat
Vinyl Alassio 5061 uni Click on the picture to zoom Bezig met laden...

normaal tot zwaar woongebruik normaal projectgebruik geschikt voor vloerverwarming antislip geluid-dempend licht-echt vormvast anti-statisch

Roobol
Artikelnummer 00094875
Type vinyl Vinyl Alassio
Kleur fabrikant 5061
Kleur Uni (grijs)
Prijs € 89,95
Levertijd 3 - 5 werkdagen
Merk Roobol
Afmetingen 400 cm breed
Totale dikte 2.4 mm
Toplaag dikte 0.25 mm
Garantie 10 jaar
Vloerverwarming Geschikt
Structuur Glanzend uni dessin
Stijl Modern
Toepassingsgebied Kantoor, Project, Slaapkamer, Woonkamer

Vinyl is in de meeste gevallen geschikt voor vloerverwarming. Echter ook vinyl kan licht krimpen of uitzetten. Vraag daarom altijd in onze winkel naar de gebruiksaanwijzing van vinyl in combinatie met vloerverwarming.

Het voordeel van vinyl is dat het vochtbestendig is. Daarom is vinyl ook uitermate geschikt voor de toilet, keuken en in sommige gevallen zelfs voor in de douche.

Eén van de voordelen van vinyl is het gemak in onderhoud. Regelmatig stofzuigen en dweilen is het beste wat u kunt doen om zo lang mogelijk te genieten van uw vinyl. 

Het kan zijn dat het vinyl in de loop van de tijd een beetje dof wordt. Het is raadzaam om dan de vloer schoon te maken met Monel. Dit is een onderhoudsproduct wat speciaal is ontwikkeld voor vinyl en marmoleum.

Mocht u toch vlekken in het vinyl krijgen dan is het raadzaam om dit even kort te sluiten met onze winkel. We kunnen dan altijd voor u nagaan hoe de vlek(ken) het beste zijn te verwijderen. 

Geef uw beoordeling over: Vinyl Alassio 5061 uni

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling