Vinyl

Met vinyl creëert u de sfeer die u wenst in uw eigen interieur. Een industriële look creëert u met vinyl met een betonlook. Heeft u liever een strakke plavuizenvloer, ook dat is eenvoudig met vinyl te realiseren. Natuurlijk vindt u in ons assortiment ook een scala aan houtdessins met een voelbare structuur.

Vinyl heeft een groot aantal voordelen. Meest bekend is het gemak in onderhoud. Daarnaast is vinyl isolerend, hygiënisch en geluiddempend. Het kwalitatief betere vinyl, zoals bijvoorbeeld Novilon, is ook nog eens extra slijtvast.

Alle vinyl wordt door Roobol gratis gelegd en we komen ook nog eens gratis maatnemen! Kom naar één van onze winkels voor een uitgebreid advies en vraag naar de voorwaarden van de acties.

Vinyl

212 producten

Naar boven
Vinyl

212 producten

Naar boven

Vinyl vloeren

Vinyl vloeren zijn weer helemaal terug in de trend. Dit komt met name door de vernieuwende dessins en de goede eigenschappen van vinyl. Vinyl vloeren zijn namelijk niet alleen heel praktisch in onderhoud, maar ook goed isolerend, geluiddempend en in de meeste gevallen voelen ze ook nog zacht aan. De levensduur van vinyl is ook één van de overtuigende argumenten om een vinyl vloer aan te schaffen. De meeste soorten vinyl hebben namelijk een levensduur van meer dan 15 jaar. Kortom, genoeg redenen om over te gaan tot het kopen van een vinyl vloer!

Novilon vinyl

Voor sommige mensen klinkt het woord "Novilon" misschien wel veel bekender in de oren dan het woord "vinyl". Novilon is echter een merk binnen het vinyl assortiment. En wat voor merk.. Novilon staat voor kwaliteit, luxe en een scherpe prijs. Met honderden hedendaagse dessins is Novilon vinyl ook in de Roobol collectie terug te vinden. En natuurlijk komen we het Novilon vinyl ook gratis bij u leggen! Kom naar onze winkel en vraag naar de voorwaarden van deze unieke service.