Desso tapijt

Desso tapijt staat voor een hoge kwaliteit en een lange levensduur. Roobol is specialist in Desso tapijt voor consumenten. Binnen deze collectie heeft u ruime keuze in het type tapijt, de kleur en het comfort. Welk interieur u ook heeft of in welke woonstijl u het tapijt ook wilt toepassen, met de tapijtcollectie van het merk Desso lukt het altijd. Het kopen van tapijt doet u niet elke dag. Daarom willen we u graag ontzorgen door bij u het tapijt in te meten en vakkundig te stofferen. Alle tapijt wordt door ons gratis gelegd met uitzonderingen van trappen. Het stofferen van trappen is namelijk erg arbeidsintensief. Kom naar één van onze winkels voor meer informatie en advies over Desso tapijt. Uiteraard kunt u ook een tijdsafspraak maken in één van onze winkels. Als u dat wilt, kunt u contact opnemen met één van onze winkels.

 
  Gratis stofferen*           Vakkundig meten*          Thuisbezorgen voor €65,-

 

58 producten

Naar boven
  1. 1
  2. 2
  3. 3

58 producten

Naar boven
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Desso tapijt voor alle ruimtes

Tapijt van het merk Desso is geschikt voor alle soorten ruimtes. De volledige collectie kan gelegd worden in woon- en slaapkamers. Daarnaast is een groot gedeelte van de collectie geschikt voor trappen en kantoren. Sommige soorten zijn zelfs geschikt voor projecten als scholen, zorgcentra en ziekenhuizen. De brede toepassingsmogelijkheden onderstrepen de kwaliteit en veelzijdigheid van Desso tapijt. En niet alleen de toepasbaarheid in diverse ruimtes is van belang. Vloeren van Desso zijn bijvoorbeeld ook goed te combineren met vloerverwarming en vloerkoeling.

Voordelen van Desso tapijt

Desso tapijt kent veel voordelen. Eén van de grootste voordelen is het comfort. Door een specifieke behandeling bieden deze vloeren een hoge mate van comfort zonder verlies aan kwaliteit. Daarnaast is het tapijt van Desso de ultieme basis voor een rustige, stille leefomgeving. De vloeren zijn namelijk geluidsdempend en -absorberend. Dat betekent niet alleen dat uw buren minder geluid zullen horen, maar ook dat er minder geluid wordt terug gekaatst in het vertrek, waardoor het vertrek minder gehorig is. Naast een reeks aan algemene voordelen die gelden voor Desso tapijt heeft deze fabrikant ook een tapijt gemaakt wat zorgt voor een gezondere lucht in huis. Desso Airmaster tapijt heeft namelijk de eigenschap om het fijnstof vast te houden. Dit gepatenteerde systeem zorgt daarmee voor een gezonde leefomgeving.

Desso tapijt onderhouden

Desso tapijt is eenvoudig in onderhoud. Het is vooral van belang dat u bij de voor- en achterdeuren een goede deurmat heeft. De deurmat zorgt er namelijk voor dat het ergste vuil niet doorgelopen wordt op het tapijt, maar achterblijft in de mat. Regelmatig stofzuigen van de deurmat voorkomt dat de deurmat verzadigd raakt en geen vuil meer opneemt. Het tapijt van Desso kunt u het beste drie keer per week stofzuigen. Daarmee zorgt u voor een gezonde en schone leefomgeving. Bij hardnekkig vuil kunt u gebruik maken van een tapijtreiniger. Let op dat u voor het juiste reinigingsmiddel kiest! Voor advies over het onderhoud van Desso tapijt en het verwijderen van vlekken kunt u contact opnemen met één van onze winkels.

Desso tapijt als vloerkleed op maat

Desso tapijt is niet alleen maar verkrijgbaar als kamerbreed tapijt. Ook wanneer u een mooi wooneiland wilt creëren met een vloerkleed biedt deze collectie veel mogelijkheden. Desso tapijt kan namelijk op maat gemaakt worden als een vloerkleed. U kiest het type tapijt, geeft aan welke afmetingen het vloerkleed moet hebben en kiest vervolgens ook het type afwerking. Na enkele weken krijgt u het vloerkleed thuisbezorgd en kunt u genieten van uw unieke wooneiland met een vloerkleed op maat van Desso tapijt.