Parket

Op zoek naar een parketvloer? Roobol heeft een complete collectie lamelparket met de beste kwaliteit en een scherpe prijs. Het leggen van een parketvloer is een vak apart. Daarom komen onze stoffeerders de parketvloer gratis, vakkundig bij u leggen!*

In onze winkels staan enthousiaste adviseur voor u klaar om u alles te vertellen over parketvloeren. Of het nu gaat om interieuradvies of onderhoudsadvies, onder het genot van een kop koffie krijgt u gericht advies op uw woonsituatie.

* vraag naar de voorwaarden in onze winkels.

 
  Gratis gelegd!*           Vakkundig meten!*          Thuisbezorgen voor €52,-

 

17 producten

Naar boven

17 producten

Naar boven

Parketvloeren leggen of laten leggen?

Het leggen van een parketvloer is arbeidsintensief en tijdrovend. Wanneer u dit zelf wilt doen, bent u vaak meerdere dagen bezig met het leggen van de vloer. De plintafwerking blijft dan vaak ook nog wekenlang liggen. Onze ervaren stoffeerders leggen uw parketvloer in één dag. Wanneer de oppervlakte te groot is, zullen we met meerdere stoffeerders de opdracht uitvoeren. Mocht dit niet mogelijk zijn, nemen we op tijd contact met u op om een tweede dag in te plannen. Uw vloer wordt dus in één of uiterlijk twee dagen gelegd inclusief de plintafwerking.

Parketvloer laten bezorgen of afhalen?

Wanneer wij uw parketvloer gaan leggen, hoeft deze niet eerst bij u thuis afgeleverd te worden om te acclimatiseren. Alle parket ligt namelijk geacclimatiseerd in ons magazijn. Als u de parketvloer toch zelf gaat leggen, kunt u er voor kiezen om het parket te laten bezorgen of af te halen in één van onze winkels. Voor het bezorgen wordt een toeslag in rekening gebracht. Een externe vervoerder zal dan het parket bij u bezorgen. De bezorging geschied tot aan de eerste deur. Om de bezorgkosten te vermijden, kunt u er voor kiezen om het parket in één van onze winkels op te halen. Zodra de bestelling dan in de winkel voor u klaar staat, krijgt u telefonisch bericht.

Parketvloer onderhouden

Voor een lange levensduur van uw parketvloer is goed onderhoud vereist. Dat begint al bij een goede deurmat zodat het vuil van buiten niet op het parket terecht komt. Bovendien is het een must om stoelpoten en poten van kasten te voorzien van vilt. Dit voorkomt krassen door het schuiven van de meubels op uw parket. Twee tot drie keer per week stofzuigen en schoonmaken met een Swiffer zorgt er voor dat uw parket optimaal schoon blijft. In onze winkels zijn diverse onderhoudsproducten te verkrijgen voor uw parketvloer. Ook wanneer u een kale plek krijgt op het parket of u krijgt hardnekkig vuil niet van uw vloer verwijderd, kunt u contact opnemen met één van onze winkels. We zullen u dan adviseren hoe u de vloer weer kunt herstellen.