Vloerkleed Montreal

Schrijf de eerste review van dit product

Hoogpolig vloerkleed met een kleurrijk dessin.

Eigenschappen:
- Lengte: 230 cm
- Breedte: 160 cm
- Kleur: rood

Op=Op! Nog slechts 8 stuks beschikbaar

€ 169,95 € 119,95
€ 0,-
advies op maat
Vloerkleed Montreal 2P04 red dessin Click on the picture to zoom Bezig met laden...
Artikelnummer 18706
Kleur Rood
Kleur fabrikant 2P04 red
Prijs € 169,95
Actieprijs € 119,95
Afmetingen 160 x 230 cm
Merk Mc Three
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Samenstelling 100% polypropyleen
Poolhoogte Hoogpolig

Om optimaal te kunnen genieten van het vloerkleed is het raadzaam om het vloerkleed 'vast' te leggen met een anti-slip product. Dit product voorkomt het schuiven van een vloerkleed op bijvoorbeeld een laminaatvloer. Het schuiven van een vloerkleed kan krassen veroorzaken op het laminaat. Daarom bevelen wij ten allen tijde een anti-slip product aan.

Een vloerkleed laat zich het beste onderhouden door het regelmatig te stofzuigen. (2 á 3 keer per week) Daarnaast is het goed om het vloerkleed regelmatig met een mattenklopper uit te kloppen zodat ook het ingelopen vuil er weer uitgeklopt wordt.

Wanneer het vloerkleed bevuild wordt met bijvoorbeeld drank of andere vlekken dan raden wij aan om de vlek direct licht te deppen (niet wrijven) met een doek. Op die manier krijg de vlek geen kans om in het vloerkleed te trekken.

Voor verdere specifieke behandeling verwijzen we graag naar de website van James. Op deze website staat nauwkeurig uitgelegd welke producten het beste gebruikt kunnen worden om uw vlek uit het vloerkleed te verwijderen. De producten van James zijn ook via onze website of in de winkel te koop.

Geef uw beoordeling over: Vloerkleed Montreal

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling