Vloerkleed Halo

Schrijf de eerste review van dit product

Wollen vloerkleed met een ingeweven dessin.

Eigenschappen:
- Lengte: 230 cm
- Breedte: 160 cm
- Kleur: taupe

Op=Op! Nog slechts 25 stuks beschikbaar

€ 299,95 € 149,95
€ 0,-
advies op maat
Vloerkleed Halo taupe Click on the picture to zoom Bezig met laden...
Artikelnummer 18770
Kleur Donker Bruin
Kleur fabrikant taupe
Prijs € 299,95
Actieprijs € 149,95
Afmetingen 160 x 230 cm
Merk Sharda
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Samenstelling 100% wol
Poolhoogte Laagpolig

Om optimaal te kunnen genieten van het vloerkleed is het raadzaam om het vloerkleed 'vast' te leggen met een anti-slip product. Dit product voorkomt het schuiven van een vloerkleed op bijvoorbeeld een laminaatvloer. Het schuiven van een vloerkleed kan krassen veroorzaken op het laminaat. Daarom bevelen wij ten allen tijde een anti-slip product aan.

Een vloerkleed laat zich het beste onderhouden door het regelmatig te stofzuigen. (2 á 3 keer per week) Daarnaast is het goed om het vloerkleed regelmatig met een mattenklopper uit te kloppen zodat ook het ingelopen vuil er weer uitgeklopt wordt.

Wanneer het vloerkleed bevuild wordt met bijvoorbeeld drank of andere vlekken dan raden wij aan om de vlek direct licht te deppen (niet wrijven) met een doek. Op die manier krijg de vlek geen kans om in het vloerkleed te trekken.

Voor verdere specifieke behandeling verwijzen we graag naar de website van James. Op deze website staat nauwkeurig uitgelegd welke producten het beste gebruikt kunnen worden om uw vlek uit het vloerkleed te verwijderen. De producten van James zijn ook via onze website of in de winkel te koop.

Geef uw beoordeling over: Vloerkleed Halo

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling