Marmoleum Graphic

Schrijf de eerste review van dit product

Marmoleum Graphic 5305 scrabble 2.5 mm

Marmoleum Graphic is een imponerende en architectonische marmoleum vloer dankzij de sterk contrasterende zwart-wit dessins en bijpassende grijstinten.

Marmoleum Graphic 5305 scrabble wordt geleverd met een vaste breedte van 200 cm en een dikte van 2.5 mm.

De prijs is per strekkende meter exclusief stofferen. In onze winkel kunt u terecht voor een advies op maat betreffende het stofferen.

€ 82,-
€ 102,50
advies op maat
Marmoleum Graphic 5305 scrabble Click on the picture to zoom Bezig met laden...
Forbo
Artikelnummer marmoleum-graphic-5305 scrabble-2.5 mm
Kleur Beige
Kleur fabrikant 5305 scrabble
Prijs € 82,-
Afmetingen 200 cm breed
Totale dikte 2.5 mm
Toepassingsgebied Kantoor, Project, Slaapkamer, Trap, Woonkamer
Vloerverwarming Geschikt
Merk Forbo
Levertijd 2 - 5 werkdagen

De getoonde prijs voor marmoleum is de prijs per strekkende meter, exclusief stofferen. U kunt in onze winkel terecht voor een uitgebreid advies over het plaatsen van marmoleum. Daarbij krijgt u een scherpe all-inclusive stoffeerprijs aangeboden.

Naast het uitgebreide advies in onze winkel, bieden we ook de mogelijkheid om advies aan huis of bedrijf te krijgen. Bel ons daarvoor op 0180-644644.

Dagelijkse reiniging: Verwijder regelmatig stof en los vuil met een stofwisser. Verwijder vlekken met Monel en een licht vochtige mop.

Periodieke reiniging: Verwijder losliggend stof en vuil met een stofwisser. Reinig de vloer met Monel en een mop (0,25 l Monel / 10 l water). Laat de vloer drogen

Incidenteel onderhoud: Als uw vloer er na lang en intensief gebruik niet meer als nieuw uit ziet, kunt u de vloer als volgt herstellen: Schrob de vloer met Monel en een schrobborstel (0,25 liter Monel per 10 liter water). Neem het vuile water op met een trekker en mop of waterzuiger. Mop na met schoon water en laat de vloer drogen. Breng Monel zeepfilm aan met de mop (0,25 l Monel / 10 l water). Laat de vloer drogen.

Forbo Monel kunt u ook online bestellen.

Geef uw beoordeling over: Marmoleum Graphic

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling