Marmoleum Fresco

Schrijf de eerste review van dit product

Marmoleum Fresco 3872 volcanic ash 2.0 mm

Marmoleum Fresco serie bestaat uit diverse kleuren met een warme en landelijke uitstraling. Alle dessins van de marmoleum Fresco serie hebben een rustig en subtiel patroon.

Marmoleum Fresco 3872 volcanic ash wordt geleverd met een vaste breedte van 200 cm en een dikte van 2.0 mm.

De prijs is per strekkende meter exclusief stofferen. Vraag in onze winkel naar de unieke all-inclusive stoffeerprijzen.

€ 67,30
€ 84,13
advies op maat
Marmoleum Fresco 3872 volcanic ash Click on the picture to zoom Bezig met laden...
Forbo
Artikelnummer marmoleum-fresco-3872 volcanic ash-2.0 mm
Kleur Antraciet
Kleur fabrikant 3872 volcanic ash
Prijs € 67,30
Afmetingen 200 cm breed
Totale dikte 2.0 mm
Toepassingsgebied Slaapkamer, Trap, Woonkamer
Vloerverwarming Geschikt
Merk Forbo
Levertijd 2 - 5 werkdagen

De getoonde prijs voor marmoleum is de prijs per strekkende meter, exclusief stofferen. U kunt in onze winkel terecht voor een uitgebreid advies over het plaatsen van marmoleum. Daarbij krijgt u een scherpe all-inclusive stoffeerprijs aangeboden.

Naast het uitgebreide advies in onze winkel, bieden we ook de mogelijkheid om advies aan huis of bedrijf te krijgen. Bel ons daarvoor op 0180-644644.

Dagelijkse reiniging: Verwijder regelmatig stof en los vuil met een stofwisser. Verwijder vlekken met Monel en een licht vochtige mop.

Periodieke reiniging: Verwijder losliggend stof en vuil met een stofwisser. Reinig de vloer met Monel en een mop (0,25 l Monel / 10 l water). Laat de vloer drogen

Incidenteel onderhoud: Als uw vloer er na lang en intensief gebruik niet meer als nieuw uit ziet, kunt u de vloer als volgt herstellen: Schrob de vloer met Monel en een schrobborstel (0,25 liter Monel per 10 liter water). Neem het vuile water op met een trekker en mop of waterzuiger. Mop na met schoon water en laat de vloer drogen. Breng Monel zeepfilm aan met de mop (0,25 l Monel / 10 l water). Laat de vloer drogen.

Forbo Monel kunt u ook online bestellen.

Geef uw beoordeling over: Marmoleum Fresco

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling