Laminaat

Laminaat is een praktische vloer met het karakter van een houten vloer of plavuizen. Met een unieke diversiteit aan dessins en uitvoeringen, bieden we u een enorme keuze in laminaatvloeren. Laat ons weten welke woonstijl er bij u past. Of het nu gaat om een trendy, moderne of klassieke woonstijl, bij Roobol vindt u de laminaatvloer die perfect in uw interieur past.

We helpen u niet alleen met het maken van de beste keuze, maar we nemen ook graag het leggen van laminaat uit handen. Daarom worden veel van onze laminaatvloeren gratis gelegd door vakkundige stoffeerders!

 
  Veel laminaat gratis gelegd!*           Vakkundig meten!*          Thuisbezorgen voor €52,-

 

136 producten

Naar boven

136 producten

Naar boven

* vraag in de winkel naar de voorwaarden van onze aanbiedingen.


Laminaat leggen of laten leggen

Van alle soorten vloeren worden laminaatvloeren het meest zelf gelegd. Met een sterk en eenvoudig kliksysteem en goede leginstructies is het leggen van laminaat relatief eenvoudig. De moeilijkheid zit echter vaak in de afwerking. Bovendien is het een tijdrovende klus. Vaak bent u meerdere dagen bezig en blijft de plintafwerking wekenlang liggen. U hoeft echter niet zelf aan de slag! Onze vakkundige monteurs leggen uw laminaat binnen één dag inclusief de afwerking van de plinten. Dat bespaart u niet alleen tijd, maar u weet ook zeker dat het perfect wordt gelegd. Als kers op de taart krijgt u ook nog eens extra garantie op het leggen van uw laminaatvloer!

Laminaat bezorgen of afhalen

Wanneer wij uw laminaatvloer gaan leggen, hoeft deze niet eerst bij u thuis afgeleverd te worden om te acclimatiseren. Alle laminaat ligt namelijk geacclimatiseerd in ons magazijn. Als u het laminaat zelf gaat leggen, kunt u er voor kiezen om het laminaat te laten bezorgen of af te halen in één van onze winkels. Voor het bezorgen wordt een toeslag in rekening gebracht. Een externe vervoerder zal dan het laminaat bij u bezorgen. De bezorging geschied tot aan de eerste deur. Om de bezorgkosten te vermijden, kunt u er voor kiezen om het laminaat in één van onze winkels op te halen. Zodra uw bestelling in onze winkel klaar staat, krijgt u telefonisch bericht.

Laminaat goed onderhouden

Voor een lange levensduur van uw laminaatvloer is goed onderhoud vereist. Dit begint al bij een goede deurmat zodat het vuil van buiten niet op het laminaat terecht komt. Daarnaast is het een must om de poten van stoelen en kasten te voorzien van vilt. Dit voorkomt krassen door het schuiven van de stoelen over uw laminaat. Twee tot drie keer per week stofzuigen en schoonmaken met een Swiffer zorgt er voor dat uw laminaatvloer optimaal schoon blijft. In onze winkels is ook een laminaatreiniger verkrijgbaar. Door periodiek uw laminaatvloer met deze reiniger schoon te maken haalt u ook het hardnekkige vuil weg en geeft u het laminaat een nieuwe glans.