Uw voordeel bij Roobol

vloerverwarming
Vloerbedekking gratis gelegd!

Het leggen van vloerbedekking is een lastige klus. Bovendien kost het u veel tijd wanneer u dit zelf doet. Roobol maakt het u een stuk makkelijker. Onze ervaren stoffeerders komen uw vloerbedekking graag leggen. Daarom bieden we deze service in de meeste gevallen gratis aan. Dat betekent dat u tijd, moeite en geld bespaart! Bovendien krijgt u vijf jaar extra garantie op het leggen van vloerbedekking. Vraag in onze winkels naar de voorwaarden!Gordijnen gratis (op maat) gemaakt!

U zoekt een gordijnstof uit en Roobol doet de rest! Vanaf €12,95 worden alle gordijnen gratis gemaakt. U hoeft dus alleen maar de stof en de maakwijze te kiezen en Roobol zorgt er voor dat uw gordijnen op maat gemaakt worden. Deze exclusieve service biedt u gemak en extra zekerheid. Zijn de gordijnen niet goed gemaakt? Dan worden ze op kosten van Roobol vermaakt. Vraag in onze winkels naar de voorwaarden!Gratis opmeten!

Heeft u geen idee hoe u uw vloeren of ramen moet opmeten? Wij helpen u graag! Roobol heeft een aantal ervaren maatnemers in dienst die uw vloeren en ramen op komen meten. U kunt er gratis gebruik van maken! Op basis van globale afmetingen maken wij een bestelling, daarna komen we uw bestelling opmeten en uw bestelling wordt vervolgens naar de gemeten maten aangepast. Vraag in onze winkels naar de voorwaarden!Roobol woonwinkels banner


Gratis afhalen in onze winkels!

Wanneer u een bestelling thuis wilt laten bezorgen dan zijn daar, afhankelijk van het product, kosten aan verbonden. Bovendien vragen we u vooraf te betalen! U kunt deze kosten handig vermijden! We bieden u namelijk de mogelijkheid om uw bestelling gratis op te halen in één van onze winkels! Bovendien kunt u er voor kiezen om pas in onze winkel te betalen wanneer u de bestelling ophaalt! Bekijk hier het overzicht van onze winkels.Advies op afspraak! (ook buiten de openingstijden)

Thuis advies te ontvangen? Of maakt u liever een afspraak met onze adviseur in de winkel buiten de openingstijden om? Bij Roobol is het mogelijk! Laat ons weten wat uw wensen zijn, waar u advies wenst te ontvangen en welk tijdstip uw voorkeur heeft. Onze adviseur zal dan contact met u opnemen en een afspraak inplannen. U kunt er gratis gebruik van maken! Zo kunt u winkelen op de tijd en plaats die u wenst! Aanmelden kan via ons contactformulierVraag in onze winkels naar de voorwaarden!Uniek en uitgebreid assortiment!

Honderden dessins, duizenden kleuren en nog veel meer structuren! U kunt het zo gek niet verzinnen of u vindt het terug in het assortiment bij Roobol. We hebben voor iedere vloer en voor elk raam een oplossing. Op onze website krijgt u al een indruk van ons unieke assortiment, maar in onze winkels vindt u nog veel meer! We heten u graag van harte welkom in één van onze winkels!