Topmatrassen

Honderden topmatrassen in diverse afmetingen en materialen met de beste kwaliteit en een scherpe prijs. Koop uw topmatras in één van de vijf Roobol winkels met een boxspring-assortiment of bestel uw topmatras online. Alle topmatrassen bij Roobol zijn van het merk Caresse.
 
  Thuisbezorgen voor €52,-               Afhalen in onze winkels (gratis)

 

364 producten

Naar boven

364 producten

Naar boven

* vraag in de winkel naar de voorwaarden van onze aanbiedingen.


Topmatrassen

Topmatrassen bij Roobol zorgen er voor dat de levensduur van uw matras wordt verlengd. Daarnaast zorgen topmatrassen voor een verbetering van het slaap- en ligcomfort van uw boxspring. Het topmatras plaatst u boven op de matrassen van uw boxspring. Hierdoor voelt u de naad tussen de twee losse matrassen niet of nauwelijk.

Verschillende topmatrassen

In de collectie topmatrassen vindt u honderden verschillende topmatrassen. Deze topmatrassen verschillen niet alleen van maat. U vindt bij Roobol diverse soorten topmatrassen.

Als eerste bestaat er het onderscheid tussen split-topmatrassen en topmatrassen in een vlakke uitvoering. Topmatrassen die voorzien zijn van een split zijn ideaal geschikt voor elektrisch verstelbare boxsprings. Door de split in het topmatras kunt u de verschillende matrassen van de boxspring onafhankelijk van elkaar verstellen.

Ten tweede wordt er onderscheid gemaakt in de verschillende materialen waarmee een topmatras is samengesteld. Zo vindt u bij Roobol in de collectie topmatrassen gemaakt van comfortschuim, koudschuim, traagschuim, natuurlatex, gel-foam en paardenhaar. Elk materiaal heeft unieke eigenschappen waardoor er altijd een voor u geschikt topmatras te vinden is in onze collectie. Kom voor meer uitleg over de verschillende materialen in onze topmatrassen naar één van onze winkels.

Als laatste is er nog onderscheid te maken op een aantal specifieke kenmerken. Daarbij kunt u denken aan de dikte van het topmatras. Deze varieert van vijf tot tien centimeter. Ook als u vaak last heeft van allergieën hebben wij diverse topmatrassen met anti-allergische eigenschappen. Onze gel-foam en koudschuim 10 cm topmatrassen zijn volledig anti-allergisch.

Advies over topmatrassen

Wilt u meer advies en informatie over onze topmatrassen. Kom dan naar één van de Roobol winkels met een boxsprings. We heten u graag welkom in de winkels Hilversum, Naaldwijk, Vlaardingen, Zoetermeer of Zwijndrecht.