Paarse gordijnen

Paarse gordijnen vindt u in ons enorme assortiment gordijnstoffen. Kies uit diverse tinten paars, met- of zonder dessin en transparant, semitransparant of verduisterend. Onze volledige gordijncollectie kunt u in onze winkels bekijken. Een deel van de collectie staat op onze website. We komen graag bij u thuis maatnemen, zodat we precies weten op welke maat de gordijnen gemaakt moeten worden. Ook het plaatsen van gordijnrails en het ophangen van de gordijnen doen we graag voor u. U hoeft niet zelf aan de slag om het gordijn op maat te maken, wij maken uw paarse gordijn gratis voor u op maat. Kiest u voor een afwijkende of extra confectie, dan brengen we een kleine toeslag in rekening.

 
Alle gordijnen en vitrages nú gratis op maat gemaakt!*

 

3 producten

Naar boven

3 producten

Naar boven

Paarse gordijnen op maat gemaakt

Paarse gordijnen kunt u in allerlei varianten op maat laten. U heeft ten eerste keuze uit diverse plooitypen. Daarbij kunt u denken aan een enkele of dubbele plooi. Vervolgens heeft u ook keuze in de afwerking. U heeft de mogelijkheid om uw paarse gordijn te laten voeren met een verduisterende voeringstof. Naast het ophangen van gordijnen aan een gordijnrail, is het natuurlijk ook mogelijk om gordijnen op een gordijnroede te verkrijgen. In onze winkels heeft u keuze uit diverse soorten gordijnroedes en ringen. Naast bovengenoemde opties kunt u uw gordijn nog verder personaliseren door bijvoorbeeld het combineren van verschillende soorten stoffen. Paarse gordijnen zijn mooi te combineren met een zilvergrijze gordijnstof als band. Nagenoeg alle combinaties zijn mogelijk. Kom naar één van onze winkels en laat u inspireren voor een uniek paars gordijn op maat.

Paarse gordijnen wassen

Paarse gordijnen zijn makkelijk te onderhouden. U kunt uw gordijnen wassen conform de wasvoorschriften. Bij het maken van de gordijnen, wordt het voorschrift in de zoom van het gordijn genaaid. Let er bij het wassen op dat het gordijn een beetje kan krimpen. De krimptolerantie (hoeveel een gordijn maximaal mag krimpen) staat in percentages aangegeven op het wasvoorschrift. Het beste kunt u de gordijnen niet te veel wassen. Wanneer u een gordijnstof te veel wast, kan het gordijn teveel krimpen of verkleuren. Het strijken van paarse gordijnen kunt u het best vermijden. Vaak zorgt het nat ophangen van de gordijnen er voor dat de vouwen langzaam uit het gordijn uitzakken. Wilt u de gordijnstof toch strijken, strijk dan altijd op een lage temperatuur. De instructie voor het strijken staat ook vermeld op het wasvoorschrift. Uiteraard heeft u de gebruikelijke CBW-garantie op uw paarse gordijnen. Deze garantie geldt alleen wanneer er gewassen en gestreken wordt volgens het wasvoorschrift.

Paarse gordijnen bij Roobol

Paarse gordijnen bij Roobol bestellen is heel eenvoudig. In onze winkels geven we advies over welke gordijnstof het beste in uw interieur past. Nadat we voor u hebben berekend hoeveel stof u nodig heeft en wat het kost om uw gordijn op maat te laten maken, wordt er een order opgemaakt. Bij akkoord van de order vragen we een aanbetaling. Zodra de afmetingen definitief bekend zijn, wordt de opdracht doorgegeven aan ons naaiatelier en kunt u de paarse gordijnen ongeveer drie weken later in huis verwachten.