Groene gordijnen

U vindt diverse groene gordijnen in ons assortiment gordijnstoffen. Van lichtgroen tot donkergroen, met dessin of zonder dessin en van transparant tot verduisterend. Een deel van de gordijncollectie is te zien op onze website. In onze winkels kunt u het volledige assortiment bekijken. Om u volledig te ontzorgen, komen we graag bij u thuis maatnemen. Ook het plaatsen van gordijnrails en het ophangen van de gordijnen doen we graag voor u. Alle gordijnen worden precies op maat gemaakt, zodat u altijd een passen gordijn krijgt voor uw ramen. U hoeft dus niet zelf aan de slag om het gordijn te vermaken of zelf te naaien. Alle groene gordijnen worden door Roobol gratis op maat gemaakt met standaard confectie. Voor afwijkende confectie wordt een kleine toeslag in rekening gebracht.

 
Alle gordijnen en vitrages nú gratis op maat gemaakt!*

 

3 producten

Naar boven

3 producten

Naar boven

Groene gordijnen op maat gemaakt

Groene gordijnen op maat laten maken is mogelijk in allerlei varianten. U heeft keuze uit diverse plooitypen. Daarbij kunt u denken aan een enkele of dubbele plooi. Het is ook mogelijk om gordijnstoffen af te laten werken met een luxe wave. Het gordijn hangt dan mooi gegolfd en is niet geplooid. Natuurlijk maken we groene gordijnen niet alleen maar geschikt voor een gordijnrails. Ook voor groene gordijnen op een roede bent u bij Roobol aan het juiste adres. In onze winkels heeft u keuze uit diverse soorten gordijnroedes en ringen. Naast bovengenoemde opties, kunt u uw gordijn nog verder personaliseren door bijvoorbeeld het combineren van verschillende soorten stof. Zo kunt u groene gordijnen met een rand laten maken van een gele of bruine gordijnstof. Niet-verduisterende gordijnstoffen kunt u natuurlijk laten voeren met een verduisterende gordijnstof. Daarmee heeft u de garantie dat uw groene gordijnen volledig verduisterend zijn.

Groene gordijnen wassen

Groene gordijnen zijn makkelijk in onderhoud. Wanneer de gordijnen langere tijd hangen, kunt u er voor kiezen om deze te wassen conform de wasvoorschriften. Deze voorschriften worden meegeleverd met de gordijnen. Let er wel op dat bij het wassen van de gordijnen, de gordijnenstof een beetje kan krimpen. De krimptolerantie (hoeveel een gordijn maximaal mag krimpen) staat in percentages aangegeven op het wasvoorschrift. We raden aan om de gordijnen niet te vaak te wassen. Wanneer u een gordijnstof te veel wast, kan het gordijn teveel krimpen of zelfs gaan verkleuren. Het beste kunt u uw groene gordijnen niet strijken. Vaak zorgt het nat ophangen van de gordijnen er voor dat de vouwen langzaam uit het gordijn uitzakken. Wilt u de gordijnstof toch strijken, strijk dan altijd op een lage temperatuur. De instructie voor het strijken staat ook vermeld op het wasvoorschrift. Uiteraard heeft u garantie op uw groene gordijnen. Deze garantie geldt alleen wanneer er gewassen en gestreken wordt volgens het wasvoorschrift.

Groene gordijnen bij Roobol

Groene gordijnen bij Roobol bestellen is heel eenvoudig. In onze winkels geven we u advies over welke gordijnstof het beste in uw interieur past. Vervolgens wordt voor u uitgerekend hoeveel stof u nodig heeft en wat het kost om uw gordijn op maat te laten maken. Wanneer u akkoord bent met de prijs van de groene gordijnen op maat, wordt er een order opgemaakt en vragen we een aanbetaling. Zodra de afmetingen definitief bekend zijn, wordt de opdracht gegeven aan ons naaiatelier en kunt u de gordijnen ongeveer drie weken later in huis verwachten.