Bruine gordijnen

Voor bruine gordijnen heeft u een ruime keuze in ons assortiment gordijnstoffen. Een deel van onze collectie vindt u online. De volledige collectie gordijnstoffen kunt u uiteraard in onze winkels bekijken. U vindt er bruine gordijnen in diverse tinten bruin, met- of zonder dessin, grof of fijn geweven en transparant of verduisterend. We komen graag bij u thuis maatnemen, zodat we precies weten op welke maat de gordijnen gemaakt moeten worden. Ook het plaatsen van gordijnrails en het ophangen van de gordijnen doen we graag voor u. U hoeft dus niet zelf aan de slag om uw gordijnen op maat te maken! Wij maken uw gordijnen gratis voor u op maat. Kiest u voor een afwijkende of extra confectie, dan brengen we een kleine toeslag in rekening. Zo heeft u zonder moeite de beste kwaliteit bruine gordijnen voor een lage prijs.

 
Alle gordijnen en vitrages nú gratis op maat gemaakt!*

 

3 producten

Naar boven

3 producten

Naar boven

Bruine gordijnen op maat gemaakt

Bruine gordijnen op maat laten maken betekent dat u helemaal zelf kunt bepalen hoe het gordijn er uit komt te zien. U kiest uiteraard eerst een gordijnstof. Vervolgens heeft u de keuze uit diverse soorten plooien. Standaard maken we gordijnen met een enkele plooi. Maar wilt u een wat rijker ogend gordijn, dan kunt u kiezen voor een dubbele plooi of triplooi. Wilt u het gordijn liever niet geplooid, maar op een roede met inslagringen? Kies dan een roede en bijpassende ringen en wij zorgen voor het maken en het plaatsen van de roede en het gordijn. Heeft u transparante bruine gordijnen uitgekozen, maar moeten de gordijnen een verduisterende werking hebben? Laat uw gordijnen dan voeren met een donkere voeringstof. Dat zorgt er voor dat u verduisterende bruine gordijnen krijgt. Wilt u uw gordijn echt uniek maken? Laat uw gordijn dan samenstellen uit diverse stoffen. U kunt bijvoorbeeld bruine gordijnen combineren met een donkerbruine horizontale band. Welke combinatie u ook bedenkt, nagenoeg alle combinaties zijn mogelijk. In onze winkels kunt u een aantal voorbeelden zien en denken we graag met u mee om tot de mooiste combinatie te komen voor uw interieur.

Bruine gordijnen wassen

Bruine gordijnen zijn makkelijk te onderhouden. Wanneer de gordijnen langere tijd hangen, kunt u er voor kiezen om deze te wassen conform de wasvoorschriften. Deze voorschriften worden meegeleverd met de gordijnen. Let er wel op dat bij het wassen van de gordijnen, de gordijnenstof een beetje kan krimpen. De krimptolerantie (hoeveel een gordijn maximaal mag krimpen) staat in percentages aangegeven op het wasvoorschrift. We raden aan om de gordijnen niet te vaak te wassen. Wanneer u een gordijnstof te veel wast, kan het gordijn te veel krimpen of verkleuren. Het beste kunt u uw bruine gordijnen niet strijken. Vaak zorgt het nat ophangen van de gordijnen er voor dat de vouwen langzaam uit het gordijn zakken. Wilt u de gordijnstof toch strijken, strijk dan altijd op een lage temperatuur. De instructie voor het strijken staat ook vermeld op het wasvoorschrift. Uiteraard heeft u de gebruikelijke CBW-garantie op uw bruine gordijnen. Deze garantie geldt alleen wanneer er gewassen en gestreken wordt volgens het wasvoorschrift.

Bruine gordijnen bij Roobol

Bruine gordijnen bij Roobol bestellen is heel eenvoudig. In onze winkels geven we u advies over welke gordijnstof het beste in uw interieur past. Vervolgens wordt voor u uitgerekend hoeveel stof u nodig heeft en wat het kost om uw gordijn op maat te laten maken. Wanneer u akkoord bent met de prijs van de bruine gordijnen, wordt er een order opgemaakt en vragen we een aanbetaling. Zodra de maten definitief bekend zijn, wordt de opdracht gegeven aan ons naaiatelier en kunt u de bruine gordijnen ongeveer drie weken later in huis verwachten.