Antraciete gordijnen

In ons unieke assortiment gordijnen vindt u onder andere antraciete gordijnen. Een deel van de collectie vindt u op onze website, maar de volledige collectie kunt u uiteraard in onze winkels bekijken. Maak een keuze uit diverse transparante, semi-transparante of verduisterende gordijnstoffen. We komen graag bij u thuis maatnemen, zodat we precies weten op welke maat de antraciete gordijnen gemaakt moeten worden. Ook het plaatsen van gordijnrails en het ophangen van de gordijnen doen we graag voor u. U hoeft dus niet zelf aan de slag om uw gordijnen op maat te maken! Wij maken uw antraciete gordijnen gratis voor u op maat. Kiest u voor een afwijkende of extra confectie, dan brengen we een kleine toeslag in rekening. Zo heeft u zonder moeite de beste kwaliteit gordijnen voor een lage prijs.

 
Alle gordijnen en vitrages nú gratis op maat gemaakt!*

 

4 producten

Naar boven

4 producten

Naar boven

Antraciete gordijnen op maat gemaakt

Voordat we uw antraciete gordijnen op maat kunnen maken, willen we een aantal dingen weten. Eén van de eerste vragen is welk type plooi u wenst. U heeft keuze uit diverse soorten plooien. Naast de standaard enkele plooi, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een dubbele plooi of triplooi om uw gordijn wat ‘voller’ te maken. U kunt ook kiezen voor een gordijn met een wave. De gordijnstof is dan niet geplooid, maar van boven tot onder in een wave gemaakt. Uiteraard vindt u de diverse voorbeelden in onze winkels. Naast het plooitype kunt u er voor kiezen om de antraciete gordijnen verder te personaliseren. Dit kan bijvoorbeeld door twee verschillende gordijnstoffen te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een grijze rand in uw antraciete gordijnen. Wilt u graag een volledig verduisterend gordijn, maar is de gekozen gordijnstof transparant? Kies er dan voor om uw antraciete gordijnen met een donkere voeringstof verduisterend te maken. In onze winkel geven we graag gericht advies, passend bij uw situatie. Kom naar één van onze winkels en laat u inspireren voor nieuwe, antraciete gordijnen.

Antraciete gordijnen wassen

Antraciete gordijnen zijn makkelijk te onderhouden. Met de levering van de gordijnen, krijgt u ook een wasvoorschrift. Dit wasvoorschrift wordt in de zoom van de gordijnen genaaid. Op dit wasvoorschrift staat aangegeven hoe u het gordijn eventueel kunt wassen, drogen, strijken of stomen. Was de antraciete gordijnen altijd conform het wasvoorschrift. Bij het wassen kunnen de gordijnen altijd iets krimpen. De krimptolerantie (hoeveel een gordijn maximaal mag krimpen) staat in percentages aangegeven op het wasvoorschrift. Het beste kunt u de gordijnen dus niet te vaak wassen om te veel krimp of verkleuring te voorkomen. Het strijken van antraciete gordijnen kunt u het beste vermijden. Vaak zorgt het nat ophangen van de gordijnen er voor dat de vouwen langzaam uit het gordijn uitzakken. Wilt u de gordijnstof toch strijken, doe dit dan altijd op een lage temperatuur. De instructie voor het strijken staat ook vermeld op het wasvoorschrift. Uiteraard heeft u de gebruikelijke CBW-garantie op uw antraciete gordijnen. Deze garantie geldt uitsluitend wanneer er gewassen en gestreken wordt volgens het wasvoorschrift.

Antraciete gordijnen bij Roobol

Antraciete gordijnen bij Roobol bestellen is heel eenvoudig. In onze winkels geven we advies over welke gordijnstof het beste in uw interieur past. Nadat we voor u uitgerekend hebben hoeveel stof u nodig heeft en wat het kost om uw gordijn op maat te laten maken, wordt er een order opgemaakt. Bij akkoord voor de opdracht, vragen we een aanbetaling. Zodra de afmetingen definitief bekend zijn, wordt de opdracht doorgegeven aan ons naaiatelier en kunt u de antraciete gordijnen ongeveer drie weken later in huis verwachten.