Vloerkleden outlet

Door wijzigingen in de collectie heeft Roobol een regelmatig aanbod van vloerkleden voor de outlet. Deze vloerkleden zijn meestal nog in slechts een aantal winkels beschikbaar, waaronder onze winkel in Delft. De vloerkleden uit de outlet collectie kunnen, zoals u van ons gewend bent, gewoon bij u thuis worden bezorgd. Uiteraard is afhalen in onze winkels ook mogelijk (stap 2 in de winkelwagen). Uw vloerkleed niet in de outlet gevonden? Bekijk dan eens ons volledige vloerkleden assortiment!
 
  Gratis bezorgen v.a. €79,95           Levertijd 3-5 werkdagen*          Laagste prijsgarantie*

 

20 producten

Naar boven

20 producten

Naar boven

Goedkoop vloerkleed

Vloerkleden zorgen er voor dat uw interieur helemaal af is. De sfeer die u creëert met een vloerkleed kan enorm verschillen. U kunt een klassiek vloerkleed aanschaffen waardoor uw interieur direct klassiek oogt, maar u kunt bijvoorbeeld ook denken aan een hoogpolig vloerkleed wat uw interieur een warm en modern tintje geeft. De vloerkleden in onze outlet lopen uiteen van hoogpolige vloerkleden tot vloerkleden met een lage poolhoogte. De vloerkleden in onze outlet zijn sterk afgeprijsd en dus zeer goedkoop. Een goedkoop vloerkleed kunt u hier online kopen. Let op dat u snel beslist, want op is op!

Vloerkleden in de outlet

Vloerkleden in onze outlet kunnen diverse afmetingen hebben. De standaard maat voor vloerkleden is 160 x 230 cm. Afwijkende maten kunt u ook vinden in onze collectie. Uiteraard is het ook mogelijk om een vloekleed op maat te laten maken. Dit kan bijvoorbeerd van tapijt. Bekijk daarvoor ook eens onze collectie tapijt.

Vloerkleden assortiment

Roobol heeft een enorm assortiment aan vloerkleden. U vindt niet alleen vloerkleden in de outlet, maar ook in ons vaste assortiment vindt u alle soorten en maten aan vloerkleden. Alle vloerkleden uit onze assortiment vindt u in de vloerkleden collectie