Alle inspiratie    |    Wooninspiratie    |    Woonstijlen    |    Woontips    |    Woontrends   

Mintgroen, een hippe kleurtrend

Mintgroen is een hippe kleurtrend. Steeds vaker komt deze zacht groene kleur terug in ons interieur. Hoe kunt u mintgroen toepassen in uw interieur? Om u te helpen geven we u een aantal voorbeelden van deze kleurtrend. 

Mintgroen is een zachte kleur waarmee een romantische sfeer wordt gecreëerd. Om die reden wordt mintgroen veel toegepast in baby- en kinderkamers. Mintgroen is echter niet alleen zacht en romantisch, maar in combinatie met strakke grafische vormen brengt deze kleur ook iets stoers met zich mee. Deze kleur is makkelijk te combineren met andere kleuren als grijs, geel en beige.

 

Een mintgroene muur

Pak de metamorfose van uw interieur groots aan en verf een muur mintgroen. Dit wordt al veel gedaan in babykamers, maar ook in de woonkamer geeft een mintgroene muur een speelse en trendy uitstraling.

Kleurtrend mintgroen muur 01  Kleurtrend mintgroen muur 02

Kleurtrend mintgroen muur 03  Kleurtrend mintgroen muur 04

 

Mintgroene meubels

Wilt u het interieur opvrolijken met kleuraccenten. Maak dan gebruik van een ruim aanbod mintgroene meubels. Vooral mintgroene stoelen doen het goed. Bent u een echte doe-het-zelver, dan is het erg leuk om een kast of stoel zelf mintgroen te verven.

Kleurtrend mintgroen meubels 01  Kleurtrend mintgroen meubels 02

Kleurtrend mintgroen meubels 03  Kleurtrend mintgroen meubels 04

 

Mintgroene woonaccessoires

U wilt meedoen aan de kleurtrend mintgroen, maar u wilt uw interieur niet ingrijpend veranderen? Maak dan een keuze uit mintgroene woonaccessoires; andere kussens, een mintgroene plaid, een groene kaarsenstandaard, mintgroene vaasjes etc.

Kleurtrend mintgroen woonaccessoires 01  Kleurtrend mintgroen woonaccessoires 02

Kleurtrend mintgroen woonaccessoires 03  Kleurtrend mintgroen woonaccessoires 04

 

< vorige pagina

 

 

Beelden van: Pinterest.com