Alle inspiratie    |    Wooninspiratie    |    Woonstijlen    |    Woontips    |    Woontrends   

Woonstijl industrieel wonen

Een industrieel ingericht interieur is een populaire woontrend dit jaar. Met subtiele kleuraccenten en ruwe materialen creëert u in een handomdraai uw eigen industriële kamer. Om u op weg te helpen, verzamelden wij een aantal inspirerende afbeeldingen van goed gelukte industriële interieurs!

 

Industriële meubels

Door vintage meubels te combineren met neutrale tinten schept u zonder al te veel moeite een industriële sfeer. In tijdschriften wordt er veelal gekozen voor neutrale vintage meubels, maar u kunt natuurlijk ook de stoute schoenen aantrekken en een felle, afstekende kleur introduceren in huis.

woonstijl industrieel wonen 01    woonstijl industrieel wonen 02

woonstijl industrieel wonen 03    woonstijl industrieel wonen 04

 

Muurafwerking

Een tweede effectieve manier om een industriële look tot stand te brengen is door de muurtextuur ruw te laten ogen. Een aantal van onderstaande voorbeelden zullen niet eenvoudig voor elkaar te krijgen zijn, maar in die gevallen kan textuur- of fotobehang altijd nog uitkomst bieden!

woonstijl industrieel wonen 05    woonstijl industrieel wonen 06

woonstijl industrieel wonen 07    woonstijl industrieel wonen 08

  

Scherpe contrasten

Met scherpe contrasten kunt u een zakelijke, industriële sfeer neerzetten. Verwerk vervolgens kleur- of houtaccenten in accessoires voor een huiselijk effect!

woonstijl industrieel wonen 09    woonstijl industrieel wonen 10

woonstijl industrieel wonen 11    woonstijl industrieel wonen 12

< vorige pagina

 

 

Bron: Pinterest.com