Alle inspiratie    |    Wooninspiratie    |    Woonstijlen    |    Woontips    |    Woontrends   

Wooninspiratie voor landelijk wonen

Bij landelijk wonen wordt de nadruk gelegd op romantische, natuurlijke elementen. Benieuwd hoe u deze stijl in uw eigen huis kunt toepassen? Hieronder hebben wij de meest inspirerende afbeeldingen van landelijke interieurs voor u verzameld! Zoals u kunt zien zijn lichtbruin en wit belangrijke kleuren in deze interieurs. Aanvankelijk was lichtbruin de dominante kleur voor muren, maar met de opkomst van Scandinavisch wonen is wit inmiddels in populariteit aan het winnen. Een belangrijk verschil tussen Scandinavisch design en landelijk wonen is overigens dat laatstgenoemde gebruik maakt van donkere houttinten en witgeverfd hout.

 

Landelijk wonen: een kwestie van details

Het geheim van een landelijk interieur zit hem in de details: door ambachtelijk ogende elementen toe te voegen aan uw interieur creëert u een landelijke sfeer! Denk hierbij bijvoorbeeld aan tegeltjes op de vloer of de muur, bijzondere wastafels of shutters. Maar ook met een goed uitgekozen tapijt of tafel kunt u de juiste toon zetten.

Wooninspiratie voor landelijk wonen 01    Wooninspiratie voor landelijk wonen 02

Wooninspiratie voor landelijk wonen 03    Wooninspiratie voor landelijk wonen 04

Wooninspiratie voor landelijk wonen 05    Wooninspiratie voor landelijk wonen 06    Wooninspiratie voor landelijk wonen 07

Wooninspiratie voor landelijk wonen 08    Wooninspiratie voor landelijk wonen 09

Wooninspiratie voor landelijk wonen 10    Wooninspiratie voor landelijk wonen 11

 

vorige pagina

 

 

Bron: Pinterest.com