Hoofdkussens

Hoofdkussens in diverse afmetingen en materialen met de beste kwaliteit en een scherpe prijs. Koop uw hoofdkussen in één van de vijf Roobol winkels met een boxspring-assortiment of bestel uw hoofdkussen online. Alle hoofdkussens bij Roobol zijn van het merk Caresse.
 
  Bezorgen v.a. €9,95               Afhalen in onze winkels (gratis)

 

6 producten

Naar boven

6 producten

Naar boven

* vraag in de winkel naar de voorwaarden van onze aanbiedingen.


Hoofdkussens

Goed en lekker slapen is niet uitsluitend een kwestie van een goede boxspring en een goed matras. Hoofdkussens van het merk Caresse bieden een perfecte ondersteuning van uw nek en hoofd. Door deze ondersteuning zorgt uw hoofdkussen voor een totale ontspanning van uw nekspieren. Ieder heeft zijn of haar eigen voorkeuren, daarom bieden we u ook diverse hoofdkussens aan. Het kan zijn dat u last heeft van een allergie, dat u 's nachts veel transpireert of dat u extra ondersteuning nodig hebt voor u nek. Bij Roobol vindt u voor iedere situatie een passend hoofdkussen. Of u nu bij voorkeur slaapt op uw buik, rug of zij, kom naar één van onze winkels en probeer de verschillende hoofdkussens uit.

Diverse soorten hoofdkussens

Bij Roobol heeft u keuze uit diverse soorten hoofdkussens. U vindt in ons assortiment namelijk hoofdkussens gevuld met dons, synthetische bolletjesvezel, traagschuim en latex. Daarnaast verschillen de afmetingen per hoofdkussen. Op die manier vindt u in onze collectie altijd een hoofdkussen wat bij u past.

Speciale hoofdkussens

Transpireert u 's nachts veel? Koop dan bij Roobol het hoofdkussen Cool Memo-Fit. Dit hoofdkussen is voorzien van verkoelende gelpads welke zorgen voor een perfecte verkoeling van uw hoofd en lichaam. Bovendien is dit hoofdkussen ook nog eens orthopedisch en ergonomisch gevormd. Een ander hoofdkussen dat ook orthopedisch en ergonomisch gevormd is, is hoofdkussen latex fysio. Dit hoofdkussen is tevens aan twee zijden te gebruiken. Tot slot heeft Roobol in de hoofdkussen-collectie ook nog het hoofdkussen multi-fit air. Dit traagschuim hoofdkussen is in hoogte verstelbaar.

Een hoofdkussen kopen?

De hoofdkussens van Roobol vindt u in de winkels in Hilversum, Naaldwijk, Vlaardingen, Zoetermeer en Zwijndrecht. In deze winkels kunt u alle hoofdkussens uitvoerig testen voordat u uw hoofdkussen bestelt. Wanneer u uw hoofdkussen online bestelt en af wil halen in een willekeurige Roobol winkel, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. We zorgen er voor dat uw bestelling naar de winkel van uw voorkeur wordt aangevoerd. En dat doen we helemaal kosteloos! Zodra uw hoofdkussen dan in de betreffende winkel voor u klaar staat, ontvangt u telefonisch bericht.