Boxsprings - Niet verstelbaar 

Bij Roobol vindt u de beste vlakke (niet verstelbare) boxsprings voor de laagste prijs. Boxsprings van het merk Caresse bieden extra comfort en een optimale slaapbeleving. Uiteraard worden alle vlakke boxsprings snel geleverd inclusief bezorging en montage.

Vlakke boxsprings van het merk Caresse bieden dezelfde kwaliteit en comfort als de elektrisch verstelbare boxsprings. Het verschil? Ze zijn niet verstelbaar. Een complete boxspring met de beste kwaliteit heeft u al voor €1095,-

Alle matrassen van de vlakke boxsprings zijn voorzien van zeven comfortzones en zijn verkrijgbaar in twee hardheden. Kom naar Roobol in Hilversum, Naaldwijk, Vlaardingen, Zoetermeer of Zwijndrecht voor meer informatie en ervaar zelf het comfort van de boxsprings bij Roobol.

Selecteer maat: 120 x 200 cm | 140 x 200 cm | 160 x 200 cm | 180 x 200 cm | 180 x 210 cm | 200 x 210 cm

 
   Gratis bezorging!*                Gratis montage!*                Snelle levering!*

 

37 producten

Naar boven
  1. 1
  2. 2

37 producten

Naar boven
  1. 1
  2. 2

Vlakke boxsprings bij Roobol

Roobol biedt u hoogstaande kwaliteit vlakke, niet verstelbare boxsprings van het merk Caresse aan. Deze boxsprings staan gerant voor een ultieme persoonlijke slaapbeleving. Door de open constructie ventileert een boxspring van Caresse uitstekend. Standaard worden de boxsprings geleverd met pocketveer matrassen met zeven comfortzones, afgedekt met hoogwaardig comfortschuim. En natuurlijk heeft u een ruime keuze in luxe, handgemaakte topmatrassen.

Wilt u uw vlakke boxspring echt compleet maken? Kies dan voor extra accessoires, zoals ledverlichting, een nachtkastje of een bijpassende voetenbank. Kom naar één van de vijf Roobol winkels met een boxspringcollectie en ontdek alle mogelijkheden. Uiteraard staat Roobol met de boxsprings van Caresse altijd voor een snelle levering. Daarbij komen we uw boxspring geheel gratis monteren!*   

Wilt u meer informatie over onze vlakke verstelbare boxsprings?
Kom dan naar Roobol in Hilversum, Naaldwijk, Vlaardingen, Zoetermeer of Zwijndrecht.

 

* vraag in onze winkels naar de voorwaarden