Boxsprings - Elektrisch verstelbaar 

Kies voor boxsprings met extra comfort en een optimale slaapbeleving. Bij Roobol vindt u elektrisch verstelbare boxsprings van het merk Caresse voor de laagste prijs. Alle boxsprings worden snel geleverd inclusief bezorging en montage.

Alle elektrisch verstelbare boxsprings bij Roobol zijn voorzien van een uniek pull-back systeem. Dit systeem regelt een traploze verstelling van het hoofd- en voeteneinde, zorgd dat het hoofdeinde op dezelfde plaats (naast het nachtkastje) blijft, brengt de boxspring in een optimaal comfortabele positie en zorgt er voor dat u ook in een tweedelig bed oogcontact houdt met uw partner.

Alle matrassen van de elektrisch verstelbare boxsprings zijn voorzien van zeven comfortzones en verkrijgbaar in twee hardheden. Kom naar Roobol in Hilversum, Naaldwijk, Vlaardingen, Zoetermeer of Zwijndrecht voor meer informatie en om het comfort van de boxsprings zelf te ervaren.

Selecteer maat: 120 x 200 cm | 140 x 200 cm | 160 x 200 cm | 180 x 200 cm | 180 x 210 cm | 200 x 210 cm

 
   Gratis bezorging!*                Gratis montage!*                Snelle levering!*

 

32 producten

Naar boven
  1. 1
  2. 2

32 producten

Naar boven
  1. 1
  2. 2

Elektrisch verstelbare boxsprings bij Roobol

Roobol biedt u hoogstaande kwaliteit elektrisch verstelbare boxsprings van het merk Caresse aan. Deze boxsprings staan garant voor een ultiem persoonlijke slaapbeleving. De elektrisch verstelbare boxsprings van Caresse zijn voorzien van een uniek pull-back of terugloopsysteem. Het voordeel van dit systeem is dat u uw hoofd- en voeteneinde traploos kunt verstellen, het hoofdeind op dezelfde plaats blijft (naast het nachtkastje), uw boxspring altijd in een optimale comfortabele positie kan worden gebracht én het zorgt er voor dat u ook in een tweeledig bed oogcontact houdt met uw partner. Naast dit unieke systeem hebben de elektrisch verstelbare boxspring nog meer voordelen. Door de open constructie ventileert een boxspring van Caresse uitstekend. Standaard worden de boxsprings geleverd met pocketveer matrassen met zeven comfortzones, afgedekt met hoogwaardig comfortschuim. En natuurlijk heeft u een ruime keuze in luxe, handgemaakte topmatrassen.

Wilt u uw elektrisch verstelbare boxspring echt compleet maken? Kies dan voor extra accessoires, zoals draadloze afstandsbediening, ledverlichting, een nachtkastje of een bijpassende voetenbank. Kom naar één van de vijf Roobol winkels met een boxspringcollectie en ontdek alle mogelijkheden. Uiteraard staat Roobol met de boxsprings van Caresse voor een snelle levering. Daarbij komen we uw boxspring geheel gratis monteren!*   

Wilt u meer informatie over onze elektrisch verstelbare boxsprings?
Kom dan naar Roobol in Hilversum, Naaldwijk, Vlaardingen, Zoetermeer of Zwijndrecht.

 

* vraag in onze winkels naar de voorwaarden