Boxsprings - 180 x 210 cm 

Op zoek naar een nieuwe boxspring in de maat 180 x 210 cm? Bij Roobol vindt u de beste boxsprings voor een scherpe prijs van het merk Caresse. Alle boxsprings worden gratis bij u thuis gemonteerd!* Koop uw boxspring in de maat 180 x 210 cm online of kom naar onze winkels met een boxspringcollectie.
 
   Gratis bezorging!*                Gratis montage!*                Snelle levering!*

 

17 producten

Naar boven

17 producten

Naar boven

Boxspring 180x210

Bij Roobol vindt u een ruime collectie met Caresse boxsprings van 180x210 cm. U heeft bij ons keuze uit boxsprings die wel- of niet elektrisch verstelbaar zijn. Elektrisch verstelbare boxsprings bieden een uitstekende uitkomst als u graag rechtop zit in bed, of wanneer u bijvoorbeeld moeite heeft met opstaan. De elektrische modellen van Caresse zijn standaard uitgerust met een pull-backsysteem, met uitzondering van de 4500-lijn. Dit betekent dat het bed automatisch een stoel-houding aanneemt wanneer u het verstelt. Uw lichaam wordt hierdoor ergonomisch goed ondersteund tijdens het zitten. Zowel onze elektrische- als niet-elektrische modellen zijn leverbaar met verschillende afwerkingsdetails. Zo is de boxspring van 180x210 cm leverbaar met verschillende hoofdbord-designs. Dus ongeacht of uw voorkeur uitgaat naar gladde hoofdborden of juist naar een gecapitonneerd bord, u bent bij ons aan het juiste adres.

Waarom uw boxspring 180x120 cm bij Roobol bestellen

Indien uw keuze valt op één van Roobols’ boxsprings van 180x210 cm, dan kunt u van het begin tot het eind van uw aankoopproces uitkijken naar onze professionele dienstverlening. Uw boxspring wordt gratis thuisbezorgd en ons vakkundige montageteam staat graag voor u klaar om uw nieuwe aanwinst voor u monteren. Zo heeft u ook nog ver na de aanschaf optimaal plezier van uw nieuwe boxspring. Heeft u een specifieke boxspring op het oog, maar wilt u het bed graag vooraf uitproberen? Veel van onze boxsprings zijn te bezichtigen in onze Roobolwinkels te Hilversum, Vlaardingen, Naaldwijk, Zeist of Vlaardingen. Informeer vooraf bij een Roobol winkel bij u in de buurt of de boxspring zich in onze showroom bevindt. Onze medewerkers staan u graag te woord over uw favoriete boxspring.