Boxsprings - 180 x 200 cm 

Op zoek naar een nieuwe boxspring in de maat 180 x 200 cm? Bij Roobol vindt u de beste boxsprings voor een scherpe prijs van het merk Caresse. Alle boxsprings worden gratis bij u thuis gemonteerd!* Koop uw boxspring in de maat 180 x 200 cm online of kom naar onze winkels met een boxspringcollectie.
 
   Gratis bezorging!*                Gratis montage!*                Snelle levering!*

 

17 producten

Naar boven

17 producten

Naar boven

Boxspring 180x200

Bent u op zoek naar een boxspring van 180x200 cm? Dan Roobol heeft u ruimschoots keuze tussen boxsprings uit de Silver-, Gold- en Platinumcollectie van Caresse.

Varianten van de boxspring 180x200 cm

Onze boxsprings van 180x200 cm worden geleverd met pocketveren matrassen, afgedekt met een comfort- of koudschuim-matras. Dankzij de open constructie van het bed worden deze matrassen goed geventileerd. Sommige boxsprings van Caresse zijn bovendien elektrisch verstelbaar. Deze bedden zijn bijna allemaal voorzien van een uniek pull-backsysteem, waardoor uw matras direct een ergonomische positie aanneemt. Afhankelijk van de prijsklasse heeft het bed een draadloze- of een vaste bediening om de matrassen te verstellen.

De boxspring 180x200 cm bij Roobol

Door uw boxspring aan te schaffen bij Roobol bent u zeker van een goede dienstverlening. Na uw bestelling bezorgen wij uw boxspring gratis bij u thuis. Vervolgens wordt uw bed geïnstalleerd door ons vakbekwame montageteam, zodat u optimaal kunt nagenieten van uw aankoop. Het is bovendien mogelijk om onze collectie boxsprings van 180x200 cm in het echt te komen bezichtigen. Dit kan in één van onze Roobol-winkels te Zwijndrecht, Hilversum, Vlaardingen of Naaldwijk. Onze medewerkers geven u graag advies en informatie over onze collectie, zodat u de boxspring kunt vinden die het beste bij uw nachtwensen past. Informeer vooraf naar de beschikbaarheid van uw beoogde boxspring, en laat u vrijblijvend informeren. Als u graag wilt weten hoe goed de boxspring ligt, schroom dan niet om even bij ons langs te komen om ‘proef te liggen’.