Bezorgen

Wij laten uw bestelling graag bij u thuis brengen! We weten namelijk als geen ander dat het vervoeren van vloeren of raamdecoratie niet altijd even makkelijk is. Kies voor thuisbezorgen en wij zorgen ervoor dat uw bestelling bij de deur wordt afgeleverd! 

 

Zorgvuldig en snel thuisbezorgd!

Om ervoor te zorgen dat uw bestelling schadevrij, snel en zorgvuldig wordt bezorgd, zijn we genoodzaakt om bezorgkosten te berekenen. Dit is afhankelijk van de omvang van de producten. In combinatie met laten leggen of laten plaatsen gelden onderstaande bezorgtarieven niet.

 

Bezorgtabel

De bezorging wordt altijd gedaan tot aan de eerste deur. Voor appartementen is dit de hoofdingang van het appartementencomplex. Boxsprings worden indien mogelijk altijd binnengebracht.

 

Hoe houden we u op de hoogte?

U krijgt een e-mail van onze vervoerder met meer informatie over de bezorging. In deze e-mail staat een tijdindicatie voor het bezorgen. Bij een standaard bezorging (door Dynalogic) krijgt u naast de informatie per e-mail op de bezorgdag zelf, ongeveer één uur voor levering, een sms met een exact tijdstip van bezorgen.

 

Liever geen bezorgkosten betalen?

Kies dan voor afhalen in één van onze winkels. Bij het bestellen kunt u aangeven in welke winkel u de bestelling wilt ophalen. Wij brengen uw bestelling vervolgens naar de gekozen winkel. We bellen u zodra de bestelling voor u is klaar gezet.

 

Vragen over de bezorging?

Snel en zorgvuldig thuisbezorgd! Dat is onze belofte en daar kunt u op vertrouwen. Gaat het dan nooit mis? Nou ja, bijna nooit. In het uitzonderlijke geval dat het toch mis gaat, kunt u van ons verwachten dat we er alles aan doen om uw bestelling alsnog zo snel mogelijk te laten bezorgen. Heeft u vragen over uw bestelling? Dan kunt u contact opnemen met de vervoerder (zie contactgegevens in de e-mail) of via onze klantenservice op 0180-644644 (ma-vr 8:00-16:30 uur).